Redactia.ro
Home » Monden » Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Vedeta a spus adevărul

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Vedeta a spus adevărul

Cine este sora lui Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua este una dintre artistele care a apelat la operațiile estetice pentru a avea un fizic de invidiat. Diferența față de cum era în trecut și față de cum este în prezent, este una majoră. Rinoplastia, buzele mărite sau fațetele dentare sunt doar unele dintre modificările pe care și le-a făcut Carmen de la Sălciua.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Vedeta a spus adevărul

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele. Vocea ei a cucerit milioane de români, dar puțini sunt cei care știu felul cum arăta înainte artista. Pentru a avea fizicul din prezent, Carmen de la Sălciua a apelat la medicul estetician. Rinoplastia, buzele mărite și fațetele dentare sunt doar unele dintre îmbunătățirile pe care și le-a făcut cântăreața, informează Cancan.ro.

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operaţiile estetice.  Intervenţiile au ajutat-o enorm - KFetele

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa  (….) Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care  a trecut: "N-am putut să respir șase zile..."

Are Carmen de la Sălciua silicoane?

Mulți cred despre Carmen de la Sălciua că are și silicoane, dar ea a negat acest lucru.

Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a continuat artista, despre faptul că se spune că are silicoane.

Foto 2 - Carmen de la Sălciua, fotografii care i-au pus pe jar pe fani

În urma rinoplastiei, vedeta recunoaște că a avut unele complicații.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după rinoplastie.

Ce operații estetice și-a făcut Carmen de la Sălciua și cum arată în  prezent artista (GALERIE FOTO) | Poza 50

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: