Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. Mărturisirea cântăreței: „A fost la mine la nuntă”

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. Mărturisirea cântăreței: „A fost la mine la nuntă”

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. Fosta soție a lui Culiță Sterp, artista Carmen de la Sălciua a vorbit despre relația pe care acesta o are cu iubita sa, Daniela. Mai mult, vedeta a demonstrat că știe cum să răspundă elegant, unor atacuri dure.

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. Mărturisirea cântăreței: „A fost la mine la nuntă”

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost un cuplu, la un moment dat, ba chiar au făcut și o nuntă ca-n povești, dar povestea de iubire s-a terminat repede, iar cei doi au divorțat. În prezent, artistul de la Survivor România are o relație cu Daniela, tânăra care este însărcinată cu primul copil al acestuia. Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu Daniela. După ce iubita acestuia a făcut declarații surprinzătoare referitoare la relația pe care o are cu tatăl copilului ei, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că nu a fost deloc surprinsă de lucrurile povestite de Daniela în cadrul emisiunii lui Teo.

Mai mult, aceasta a declarat că fostul ei soț avea o relație cu Daniela încă din 2018, în perioada în care cei doi încă erau căsătoriți. „Da, a fost la mine și la Culiță la nuntă. Așa cum a spus ea, relația dintre ei este din 2018, de pe când el era încă căsătorit cu mine.Dar, la o adică, ce pot să spun? El probabil nu și-a asumat, la acea vreme, niște responsabilități, niște lucruri pe care trebuie să le facă un bărbat în momentul în care se căsătorește. Ce a fost, a fost”, a spus Carmen de la Sălciua.

Chiar și așa, artista recunoaște că a suferit foarte mult în acea perioadă, pentru că era înșelată, dar acum vedeta este fericită cu viața ei. Totodată, i-a transmis și un mesaj subtil Danielei. ”La acea vreme, am suferit, era totuși soțul meu. Dar, acum, m-am vindecat. Și, sincer, tot ce îmi doresc pentru Daniela este ca, atunci când Culiță se întoarce de la Survivor, să fie un alt bărbat, să se cumințească. Să își asume că va deveni tată, să reușească Daniela unde nu am reușit eu. Acum, sincer, fiecare își vede de viața lui”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua .

Carmen de la Sălciua, momente de cumpănă după despărțirea de Culiță Sterp

După ce a divorțat de la Culiță Sterp, Carmen a trecut prin momente grele , aceasta fiind acuzată că l-a înșelat pe artist cu Cosmin Isăilă. „Am fost nefericită, tristă, mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior, o fotografie perfectă! A venit un moment în care totul începuse să se dărâme în viața mea…am pus pauză carierei mele o perioadă, am avut momente în care am simțit că nici nu mai pot să mă prefac! Ieșeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac și atunci m-am consumat în mine!”, a mai spus aceasta. În prezent, artista nu are nicio relație, dar Carmen speră ca anul acesta soarele să răsară și pe strada sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: