Redactia.ro
Home » Monden » Ce operații estetice are Dan Bittman! Artistul arată senzațional la 58 de ani

Ce operații estetice are Dan Bittman! Artistul arată senzațional la 58 de ani

Ce operații estetice are Dan Bittman! Artistul arată senzațional la 58 de ani

Ce operații estetice are Dan Bittman! Cunoscutul artist arată foarte bine, deși nu are mai puțin de 58 de ani. Acesta are un secret de care fanii lui nu știu. 

Ce operații estetice are Dan Bittman

Dan Bittman este un bărbat râvnit de multe femei, fiind considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din showbiz-ul românesc. Solistul nu are mai puțin de 58 de ani, însă cu greu i-ai dat această vârstă, reușind să fie un exemplu pentru mulți bărbați, multora dintre ei dându-le clasă.

Imaginea aceasta de bărbat perfect i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva artistul a recurs la operații estetice pentru a arătat așa de bine și la această vârstă. Ce operații estetice are Dan Bittman este o întrebare e care mulți români și-au pus-o de-a lungul anilor, iar acum secretul s-a aflat, potrivit spynews.ro.

Potrivit declarațiilor lui, acesta a fost înzestrat cu aceste trăsături de la mama natură, fiindcă nu a recurs niciodată la bisturiu. Mai mult, Dan Bittman a declarat cu ceva timp în urmă că nu este de acord cu această modaliatte de înfrumusețare.

„Ar fi cea mai mare greşeală”, a declarat Dan Bittman la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Însă, trebuie să recunoaștem că singura îmbunătățire pe care și-a făcut aceasta a fost la podoaba capilară. Artistul a apelat în urmă cu un an de zile, la o clinică de specialitate din Turcia, acolo unde și-a făcut implant de păr. Și așa, cu sau fără operații estetice, Dan Bittman frânge în continuare inimile multor doamne și domnișoare, deși este tată a trei băieți, după o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan.

Dan Bittman a spus adevărul despre Monica Odagiu

De-a lungul timpului Dan Bittman a fost implicat în mai multe scandaluri. Printre acestea, și câteva relații cu femei celebre de la noi din România. Cu ceva timp în urmă, se zvonea că solistul trupei ”Holograf” ar fi lăsat-o pe Liliana Ștefan pentru frumoasa actriță Monica Odagiu.

”Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”, a declarat Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: