Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit: ”Recunosc că 100% sunt eu de vină”

Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit: ”Recunosc că 100% sunt eu de vină”

Dan Bittman și Liliana Ștefan

Liliana Ștefan și Dan Bittman și-au spus ”Adio!” după 25 de ani de relație. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, cei doi au trăit frumos. S-a aflat abia acum, la un an de când nu mai locuiesc împreună și la patru ani de când au luat decizia ruperii relației, motivul care a dus tocmai la acest lucru.

Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit

De curând, s-a aflat că Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă un semn de întrebare a rămas: care a fost motivul?

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări” cu Denise Rifai la Kanal , Dan Bittman a spus că el ar fi fost vinovatul. El a precizat că au fost momente când a mințit, iar Liliana nu l-a mai putut ierta, informează Spynews.

”Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. de multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a explicat Dan Bittman.

Dan Bittman o consideră o femeie puternică pe Liliana Ștefan, care l-a încurajat mereu. El a mai explicat în cadrul emisiunii că ei doi nu au considerat importantă căsătoria și, cu toate acestea, au făcut trei copii.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei copii

”De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine. Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a mai spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație! Artistul a confirmat vestea

Anunțul despărțirii a fost făcut de Dan Bittman tot în emisiunea ”40 de întrebări„. Despărțirea a fost una civilizată, și a fost luată în urmă cu patru ani. De altfel, de un an cei doi nu mai locuiesc împreună.

”Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a dezvăluit Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: