Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat despărțirea. Ce anunț a făcut

Reacția Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat despărțirea. Ce anunț a făcut

O nouă despărțire are loc în showbiz chiar înainte de Crăciun. După 25 de ani relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus ”Adio!”. Dacă de curând, artistul a făcut anunțul legat de acest aspect, imediat a reacționat și fosta lui parteneră.

Ce anunț a făcut Liliana Ștefan, fosta parteneră a lui Dan Bittman

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit după 25 de ani de relație. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și Liliana Ștefan. Ea nu a postat nimic legat de despărțire, ci despre un proiect al ei, informează Spynews

Liliana Ștefan a precizat că va reveni cu proiectele sale legate de copii, cu toate că pandemia a împiedicat-o să le mai pună în aplicare.

”Dragi prieteni, vreau sa scriu azi despre pasiune. Dar inainte de asta cred ca ati observat ca nu prea postez decat atunci cand am ceva de spus ce mie mi se pare ca ar fi interesant pentru voi. Din pacate, COVID ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu si colegii mei, au trebuit sa fie puse pe hold o vreme. Probabil ca atunci cand va fi posibil vom reveni.”, a scris fosta iubită a lui Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație! Artistul a confirmat vestea

De altfel, Liliana Ștefan a anunțat și că este de un an studentă la Psihologie.

”Timpul nu a mai avut rabdare, asa ca din nou am urmat pasiunea. Cei care ma cunosc personal indeaproape m-au sprijinit si incurajat, asa ca iata jurnalul de bord: 1. Din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie si 2. Am reusit sa-mi obtin diplomele necesare ca terapeut”, a mai spus Liliana Ștefan.

Cum a anunțat Dan Bittman despărțirea de Liliana Ștefan

Dan Bittman a confirmat, marți, în emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”, că i-a spus ”Adio!” Lilianei Ștefan, mama copiilor lor. Mai exact, de patru ani cei doi au luat această decizie, iar de un an nu mai locuiesc împreună.

”Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.

În aceeași emisiune, Dan Bittman a mai spus că nu era căsătorit cu Liliana Ștefan, iar copiii lor nu i-au înrebat despre acest lucru.

”De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine. Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a mai spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: