Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație! Artistul a spus adevărul

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație! Artistul a spus adevărul

GALERIE FOTO (5) Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație!

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație! Unul dintre cei mai râvniți artiști din România a dat o veste șocantă! Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a făcut numeroase dezvăluiri legate de viața lui personală, dar și despre cariera sa.

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație! Artistul a spus adevărul

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de relație! Solistul trupei Holograf, Dan Bittman a făcut o dezvăluire bombă legată de relația lui cu Liliana Ștefan. Astfel, Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio! Deși relația lor de 25 de ani părea una desprinsă parcă din basme, artistul și partenera sa s-au despărțit. Cei doi au împreună trei băieți, dar asta nu înseamnă cu orice relație de iubire are un sfârșit fericit. Cel care a dat șocanta veste a fost chiar artistul. Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Bittman a confirmat că el și mama copiilor săi nu mai sunt împreună de patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună. În urmă cu ceva timp, au existat câteva zvonuri referitoare la despărțirea dintre cei doi, dar niciodată această informație nu a fost validată.

Cu toate că au fost împreună 25 de ani și au trei copiii împreună, Dan Bittman și Liliana Ștefan nu au fost căsătoriți niciodată. Artistul a declarat mereu că un act nu consolidează o relație. ”Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, a declarat Dan Bittman în urmă cu ceva timp.

Dan Bittman nu s-a căsătorit cu Liliana Ștefan

Totodată, mama copiilor săi a declarat că verigheta este un lucru inutil și nu este o dovadă a iubirii dintre doi oameni. Aceasta susține că nu vede un motiv real pentru care doi oameni care locuiesc împreună să facă acest pas. Se pare că, fără inel sau cu inel, cei doi au decis să se despartă după o relație de 25 de ani.

”Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, declara Liliana Ștefan.

Dan Bittman ar avea o relație cu tânăra Monica Odagiu, iar Liliana Ștefan ar fi suferit foarte mult din această cauză. Între cei doi este o diferență de vârstă de 33 de ani, dar cu toate astea, se pare că legătura dintre cei doi este una specială. Mulți dintre cei care au aflat de presupusa iubire dintre el și Monica, poate se așteptau ca artistul să se despartă de partenera sa, Liliana Ștefan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: