Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Artistul a vorbit fără perdea

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Artistul a vorbit fără perdea

GALERIE FOTO (2) Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Se știe deja că Dan Bittman are un șarm și o carismă aparte, iar datorită acestor lucruri a fost dorit de foarte multe femei. Artistul a avut relații cu mai multe femei celebre din România, iar printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Artistul a vorbit fără perdea

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, fiind un bărbat râvnit de multe femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul carierei sale de zeci de ani, Dan Bittman a cunoscut numeroase de femei celebre și frumoase, dar puține au reușit să-i facă inima să tresară. Printre acestea se numără și frumoasa prezentatoare tv, Mihaela Rădulescu. În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a vorbit despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu.

Solistul trupei Holograf a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Dan Bittman a povestit într-un interviu despre cum a ajuns să se îndrăgostească de aceasta. Mai mult, acesta a spus că Mihaela Rădulescu nu a fost o pradă ușoară. Celebrul artist a menționat că le-a fost de ajuns să se întâlnească o singură dată, pentru a ști că vor avea o relație. „Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona. Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva. Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis”, a dezvăluit Dan Bittman.

Mihaela Rădulescu a ocupat un loc special în viața lui Dan Bittman

Mihaela Rădulescu a ocupat un loc important în viața artistului, dar cu toate astea, Bittman nu i-a dedicat niciodată un cântec, așa cum era de așteptat. Însă, de multe ori, artistul a recunoscut că versurile din cântecele lui sunt inspirate din poveștile lui de viață. „Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”, a mai spus acesta.

De asemenea, Dan Bittman a declarat că nu s-a iubit cu multe femei, așa cum s-a speculat în presă. „Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile”, a mai declarat Dan Bittman. Dan Bittman, în vârstă de 58 de ani trăiește o poveste de dragoste cu tânara artistă Monica Odagiu. Acesta s-a despărțit de cea cu care a avut o relație 30 de ani, Liliana Ștefan și cu care are trei copii.

Dan Bittman si Monica Odagiu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: