Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Cum a reacționat artistul

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Cum a reacționat artistul

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Cum a reacționat artistul

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Vedeta s-a folosit de emisiunea X Factor pentru a-și saluta fostul soț. 

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru faptul că spune totul direct, fără să îi pese de consecințe. Astfel, vedeta a profitat și de finala de la X Factor pentru a-i transmite un mesaj discret fostului ei soț, Ștefan Bănică. Celebra prezentatoare a făcut deliciul serii.

Vineri, 18 decembrie, a avut loc marea finală de la X Factor. Patru concurenți s-au luptat pentru a câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Fiecare concurent a primit o serie de mesaje de susținere de la apropiați și de la personalități. Acest lucru i-a motivat și le-a dat încredere în ei, potrivit spynews.ro.

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Când a venit rândul Loredanei Groza, atât ea, cât și concurentul ei Adrian Petrache au primit mai multe mesaje emoționante. Printre vedetele care le-au adresat câteva cuvinte celor prezenți s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Mesajul ei a entuziasmat publicul, mai ales că prezentatoarea TV nu se ferește să spună lucrurile direct, într-un mod care nu ar putea deranja vreodată pe nimeni. Prin mesajul ei de susținere s-a strecurat și un compliment pentru fostul său soț, Ștefan Bănică, membru de top al juriului emisiunii „X Factor”.

”Lore, am vrut să își spun baftă pentrru diseară. Sper să câștigi iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Cum a reacționat Ștefan Bănică

În momentul în care a auzit mesajul transmis de Mihaela Rădulescu, Loredana Groza a rămas uimită. Aceasta nu știa exact ce ar trebui să facă, și chiar a exclamat: ”Nu te cred! Ce mă fac?”. Jurata s-a uitat lung la colegul ei, Ștefan Bănică și l-a sărutat pe obraz pe cântăreț, semn că între prezentatoarea de televiziune și acesta nu există resentimente în urma relației eșuate.

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică! Artistul nu a fost deloc deranjat de situație, ba chiar a luat totul în avantajul lui. Urarea Mihaelei Rădulescu, combinată cu sărutul primit din partea Loredanei Groza, i-au adus și victoria Andradei Precup, concurenta artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: