Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă între Loredana Groza și Ștefan Bănică. Cei doi jurați au fost surprinși în ipostaze tandre

Ce se întâmplă între Loredana Groza și Ștefan Bănică. Cei doi jurați au fost surprinși în ipostaze tandre

Ce se întâmplă între Loredana Groza și Ștefan Bănică

 Loredana Groza și Ștefan Bănică sunt doi artiști care se cunosc de multă vreme, iar nenumăratele colaborări i-a ajutat să se apropie din ce în ce mai mult. Cei doi sunt acum jurați la „XFactor” și se pare că tot mai des sunt suprinși în ipostaze tandre. 

Ce se întâmplă între Loredana Groza și Ștefan Bănică

Loredana Groza și Ștefan Bănică sunt foarte rezervați când vine vorba despre viața lor personală. Cei doi artiști au avut de-a lungu timpului multe ocazii de a se cupla, însă, din câte se știe au rămas doar la rangul de prieteni. Cu toate acestea, ediția de vineri seara a scos la iveală ceva ce ar părea un sentiment profund din partea celor doi.

Cei doi jurați au făcut un gest care a atras imediat atenția publicului, dar și a celor prezenți. În timp ce doi concurenți interpretau melodia ”Shallow”, Loredana Groza i-a aruncat o privire de femeie îndrăgostită colegului ei Ștefan Bănică, scrie cancan.ro.

De asemenea, Loredana l-a luat de mână pe Ștefan, spre surprinderea celor care asistau la moment. Apropierea dintre cei doi nu este chiar șocantă, pentru că de-a lungul edițiilor emisiunii, cei doi au mai avut momente în care au părut foarte apropiați. În aceeași ediție de vineri, Ștefan a jurizat un moment atât în numele lui, cât și în al Loredanei, semn că cei doi comunicau și își știau preferințele.

În altă ediție de la ”XFactor”,  Ștefan Bănică s-a deocheat șia avut nevoie de ajutor. Loredana Groza a fost foarte sritoare și l-a ajutat pe celebrul cântăreț să scape de senzația de deochi.

Loredana Groza a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică

Pe vremea în care era o simplă adolescentă, Loredana Groza era înnebunită după Ștefan Bănică Jr. Chiar ea a declarat acest lucru în urma unor interviuri în cadrul emisiunii ”X Factor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: