Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, postare șocantă pe rețelele de socializare. Imediat după ce a zis că nu crede în COVID

Dan Bittman, postare șocantă pe rețelele de socializare. Imediat după ce a zis că nu crede în COVID

Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități

Dan Bittman se confruntă cu o situație extrem de dificilă după afirmațiile sale în care a dat de înțeles că nu crede în coronavirus. Artistul a devenit ținta hackerilor, care i-au spart contul de facebook și postează în numele său imagini cu femei goale la story-uri.

Dan Bittman postare șocantă pe rețelele de socializare

Dan Bittman a devenit ținta hackerilor. Aceștia i-au spart contul de facebook și îi postează zilnic poze cu femei nud și în ipostaze indecente, la story-uri. Artistul este disperat și le-a cerut membrilor trupei Holograf să-l ajute cu o postare în care să anunțe situația cu care se confruntă, informează wowbiz.ro

”Bună dimineața! Poate v-ați dat seama și singuri că pagina oficială de Facebook a lui Dan a fost spartă de hackeri care postează conținut cu care Dan nu are nici o legătură. Încercăm să reluăm controlul paginii. Vă vom ține la curent”, este mesajul celor de la Holograf.

Clipuri porno pe contul de Facebook al lui Bittman. El zice că e atacat de  hackeri nu că a dat click | Newsweek Romania

Surse apropiate ale lui Dan Bittman spun că această acțiune de denigrare a imaginii, ar avea avea legătură cu afirmațiile lui Dan Bittman, din ultima vreme, despre coronavirus. El a dat de înțeles că nu ar crede în coronavirus, iar mulți oameni l-au criticat.

Dan Bittman s-a trezit cu multe femei goale pe cont, după ce a vorbit  despre ”minciuna COVID-19”! Cum a fost compromis de hackeri solistul trupei  Holograf? - WOWBiz

Dan Bittman crede, de fapt, în coronavirus

Între timp, cântărețul a revenit cu explicații. El a precizat că este falsă informația care s-a tot vehiculat, cum că nu crede în acest virus. Dan Bittman a spus că el nu este de acorsd cu restricțiile impuse de autorități și că asistăm la o propagandă.

”M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a  explicat Dan Bittman

De altfel, el a justificat și afirmația potrivit căreia Andreea Esca și-a înscenat îmbolnăvirea cu coronavirus. Din punctul său de vedere tot PROTV-ul trebuia închis atunci când s-a aflat acest lucru.

S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat artistul în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: