Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman a spus adevărul despre Monica Odagiu, abia după despărțirea de Liliana Ștefan

Dan Bittman a spus adevărul despre Monica Odagiu, abia după despărțirea de Liliana Ștefan

GALERIE FOTO (2)

Vestea separării dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Mai mult, mulți sunt cei care susțin că Dan Bittman s-ar fi iubit cu actrița Monica Odagiu. Însă, solistul trupei ”Holograf” a mărturisit dacă au fost sau nu împreună.

Dan Bittman a spus adevărul despre Monica Odagiu, după despărțirea de Liliana Ștefan

Dan Bittman a fost implicat în mai multe scandaluri, de-a lungul timpului. Solistul trupei ”Holograf” ar fi avut relații cu femei celebre de la noi din România. De curând s-a zvonit că Dan Bittman ar fi lăsat-o pe partenera sa, Liliana Ștefan, pentru actrița Monica Odagiu. Însă, sătul de zvonuri, Dan bIttman s-a hotărât să spună adevărul.

În cadrul unei emisiuni TV, Dan Bittman a vorbit despre acest lucru. Solistul a ținut să descrie ce tip de relație are cu actrița Monica Odagiu și ce ar trebui să aibă, de fapt, o parteneră mai tânără decât el, pentru a-l cuceri.

”O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă sau să uiți în general, că trebuie să mai și uiți. Nu e vorba doar de tinerețe. Dacă e inteligentă, însă, tinerețea, e irezistibilă. E terminatoare.”, a precizat Dan Bittman în cadrul emisiunii TV.

Artistul a povestit că nu a avut nicio relație cu actrița Monica Odagiu, ba mai mult, îi pare rău de faptul că numele acesteia a fost asociat cu el. Dan Bittman chiar și-a cerut iertare pentru acest lucru.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”,  a mai spus artistul, potrivit Spynews.ro.

Pentru a clarifica pe deplin lucrurile, Dan Bittman a povestit și care este momentul în carea  întâlnit-o pentru prima dată pe Monica Odagiu. Artistul a povestit, pe această cale, și care este relația dintre ei. În luna martie a acestui an, Dan Bittman și Monica Odagiu s-au văzut la ultimul concert susținut de trupa Holograf. Fiind prieteni buni, artistul a invitat-o ep Monica Odagiu la masă și apoi la o plimbare. Din acset motiv au apărut diverse zvonuri că între cei doi artiști ar fi vorba despre ceva mai mult decât o relație de prietenie.

La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a mai spus Dan Bittman pentru sursa citată.

 

Dan Bittman i-a lăsat toată averea Lilianei

Dan Bittman a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că el și partenera lui de viață nu mai sunt împreună. Dan Bittman și Liliana Ștefan au trăit o frumoasă poveste de dragoste de 25 de ani și au împreună treicopii, trei băieți. Solistul a mărturisit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai că el și Liliana nu mai sunt locuiesc împreună de un an și că au decissă nu mai fie parteneri în urmă cu patru ani.

”Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a dezvăluit Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Dan Bittman a declarat că a decis să îi lase toată averea Lilianei și că el nu are nevoie de nimic.

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic.

Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat’, a mai spus Dan Bittman.

Solistul de la Holograf a mai susținut că, momentan, locuiește într-un apartament care i-a aparținut și că este suficeint de spațios, în cazul în care copiii săi doresc să vină și să îl viziteze.

„Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții.

Îl aștept și pe Alex să vină, l-am convins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic’, a mai spus Dan Bittman.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: