Redactia.ro
Home » Monden » O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina. Nu știa că urma să devină mamă

O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina. Nu știa că urma să devină mamă

O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina

O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina. Nu știa că urma să devină mamă, iar asta a destabilizat-o emoțional. Iată toate detaliile!

O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina

O fostă ispită de la Insula Iubirii a fost gravidă și a pierdut sarcina, motiv pentru care tânăra s-a întristat enorm, mai ales pentru că nu știa că urma să devină mamă. Aceasta a dezvăluit prin ce momente tragice a trecut de când a pierdut sarcina și șansa de purta un mic suflet, vreme de 9 luni.

Daniela Badea este fosta ispită de la Insula Iubirii care și-a pus sufletul pe tavă față de drama prin care a trecut. Frumoasa brunetă a mers la baie, într-o dimineață, l-a trezit pe iubitul ei și au mers de urgență la spital, deoarece suferea dureri grave. Odată ajunși la cea mai apropiată unitate spitalicească, Daniela Badea a făcut și un test de sarcină, care a ieșit pozitiv, însă medicii i-au spus că, de fapt, a fost însărcinată în trei săptămâni, dar sarcina a fost din păcate pierdută între timp.

Atât ea cât și partenerul ei de viață, Alin, se declară extrem de afectați de această pierdere tragică.

„M-am trezit udă, eu am crezut că am făcut pe mine… speriată, așa, m-am ridicat din pat, era întuneric, când m-am dus la baie, am văzut sânge, m-a luat tremuratul rău de tot, m-am dus în dormitor, nu știam dacă să îl trezesc pe Alin… L-am trezit într-un final, i-am zis să nu se sperie, s-a trezit, nu știa unde să se ducă, în papuci de casă am plecat la spital…”, a povestit Daniela Badea, pentru SpyNews. 

Fosta ispită de la Insula Iubirii își dorea să devină mamă

Daniela Badea susține că își dorea enorm să devină mamă și că o posibilă sarcină era deja în planul ei și a partenerului de viață:

„M-a pus să fac test de sarcină, a ieșit pozitiv, mi-a zis că aveam trei săptămâni de sarcină și că am pierdut copilul. Asta a fost, pe 19 octombrie s-a întâmplat. Clar îmi doream copilul. Ne-am dorit, și eu, și el, doar că…”, a mai spus Daniela Badea, pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: