Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar. Care au reacțiile oamenilor

O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar. Care au reacțiile oamenilor

GALERIE FOTO (3) O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar

O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar. Porumbeii sunt o specie de păsări bine cunoscute. Acestea pot fi văzute în natură, găsite în orașe, iar unii fermieri cresc porumbei pentru a-i mânca. Este și cazul unei gospodine care își promovează delicatesele pe Internet. Femeia a gătit porumbei la capac cu usturoi și mămăligă și a postat imaginile pe pagina sa de Facebook. În timp ce unii internauți au criticat vehement gestul acesteia, alții au încurajat-o.

O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar. Care au reacțiile oamenilor

O gospodină a șocat internauții cu preparatul ei culinar. Porumbeii sunt mici păsări frumoase care pot fi găsite atât în natură, orașe, cât și în gospodăriile oamenilor de la țară. Spre surprinderea unora, există persoane care cresc porumbei pentru a-i consuma. Este și cazul unei femei din Brăila pasionată de gătit. Aceasta a distribuit pe un grup de socializare rețeta sa de porumbei la capac cu usturoi și mămăligă.

Gospodina a scris în descrierea imaginilor că rețeta este extrem de gustoasă, dar se pare că acest lucru i-a indignat pe unii internauții. Utilizatorii au criticat-o pe aceasta pentru gestul său, menționând că păsările mici trebuie crescute și îngrijite, nicidecum mâncate. „Porumbei?Doamne fereste! Omorâți porumbeii pentru a-i mânca? Noi îi ajutăm cu mâncărică. Ce răi s-au făcut oamenii”, „Doamne, câți oameni fără minte. Nu credeam statisticile, dar chiar suntem o nație fără educație”, au fost doar câteva dintre comentariile publicate la postarea gospodinei.

Reteta de porumbei

De asemenea, au fost și internauți care au susținut ideea femeii și au lăudat-o pentru această rețetă inedită. „Sunt buni, arată bine!Bineînțeles că au scos capul ipocriții, care în loc să se uite în ocolul lor, mai bine grăiesc pe altul de rău!,”, „Off! dar porumbeii ca și puii sunt crescuți pentru carne, Sunt porumbei crescuți special pentru consum”, „Cine nu a mâncat nu are de unde să știe cât de gustoasă este carnea de porumbel”, au spus cei care sunt adepții acestui preparat.

Comentariile internautilor

Bolile pe care oamenii le pot contracta de la porumbel

Conform specialiștilor, există o serie de boli infecțioase pe care oamenii le pot lua de la porumbei, iar acestea sunt psitacoza, trichomoniaza și campilobacterioza. Psitacoza poate fi o boală acută și cronică, iar simptomele apar în 1-3 săptămâni. În ceea ce privește trichomoniasis, o persoană o poate lua în timp ce îngrijește o pasăre prin echipamente infectate. Pentru a reduce probabilitatea de transmitere a infecției de la porumbeii infectați, sunt recomandate respectarea unor reguli de îngrijire, precum dezinfectarea camerei și a vaselor.

Carnea de porumbei este comestibilă, iar în ciuda faptului că aceasta este o pasăre de dimensiuni mici, există rase de porumbei din carne care sunt crescute special pentru carne. De asemenea, nu este recomandată consumarea porumbeilor care locuiesc în mediul urban. Există un risc mare de a contracta o boală infecțioasă, iar acestea apar pentru că porumbeii mănâncă deșeuri și beau apă murdară. În ceea ce privește calitatea, carnea de porumbel este apropiată de pui și multi sunt de părere că gustul cărinii de porumbel este mai bun decât al găinilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: