Redactia.ro
Home » Stil de viață » O ieșire la restaurant valorează cât un apartament. Celebrul bucătar a fost criticat dur pentru cea mai mare notă de plată din istorie

O ieșire la restaurant valorează cât un apartament. Celebrul bucătar a fost criticat dur pentru cea mai mare notă de plată din istorie

Cât costă o notă de plată la restaurantul lui Salt Bae?!

Celebrul bucătar turc, cunoscut sub numele de Salt Bae sau Nusret Gökçe, a stârnit furia și criticile internauților după ce a publicat pe Instagram o fotografie cu o notă de plată uriașă de la unul dintre restaurantele sale din Dubai. Salt Bae este faimos pentru fripturile sale cu foițe de aur și pentru modul spectaculos în care presară sare peste mâncare.

Ieșire la restaurant cu preț de apartament cu 3 camere:

Clienții dispuși să plătească o avere pentru experiența la restaurantul Nusr-Et din Dubai au primit o notă de plată în valoare de 398,630 de dirham, echivalentul a aproximativ 108,000 de dolari. Acest fapt a stârnit reacții aprinse pe rețelele de socializare, mulți considerând prețurile practicate de Salt Bae ca fiind exagerate.

Nota de plată detalia comanda clienților, evidențiind trei porții de cartofi prăjiți la 13 dolari bucata, alături de celebrele fripturi ale bucătarului turc. Șocant este că fiecare friptură a fost evaluată la aproximativ 1,400 de dolari. Comanda a inclus și băuturi scumpe, precum patru shoturi de martini (130 dolari), două sticle de Chateau Petrus 2009 (53,900 dolari), o sticlă de Petrus 2011 (17,700 dolari) și cinci pahare duble de coniac Louis XIII (7,500 dolari).

Internauții au reacționat imediat

Publicarea notei de plată a stârnit un val de critici din partea internauților. Mulți au catalogat restaurantul drept „cel mai supraevaluat și mai scump din lume” și au adus în discuție aspecte etice, întrebându-se câți oameni din țările sărace ar fi putut beneficia de acei bani. Salt Bae a răspuns criticilor printr-un mesaj sugestiv: „Banii vin, banii se duc”.

Salt Bae, în vârstă de 39 de ani, deține peste 20 de restaurante în întreaga lume, iar cel din Dubai este doar unul dintre ele. Devenit celebru în 2017, videoclipul viral în care adaugă sare pe o friptură de vită a adus notorietate bucătarului turc. Cu toate acestea, nota de plată uriașă din Dubai a generat întrebări cu privire la etica și accesibilitatea acestui tip de experiențe culinare.

Publicarea notei de plată impresionante de către Salt Bae a declanșat o dezbatere intensă pe rețelele sociale cu privire la prețurile practicate la restaurantele sale de lux. Clienții care sunt dispuși să plătească sume exorbitante pentru o masă la restaurantul celebrului bucătar turc au stârnit controverse, iar vocea publicului rămâne divizată cu privire la justificarea acestor prețuri în contextul social și economic actual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: