Redactia.ro
Home » Monden » O mai recunoști? A ajuns în scaun cu rotile, internată la un centru de recuperări FOTO

O mai recunoști? A ajuns în scaun cu rotile, internată la un centru de recuperări FOTO

GALERIE FOTO (2) Mioara Roman a ajuns în scaun cu rotile

O mai recunoști? Mioara Roman a ajuns în scaun cu rotile, internată la un centru de recuperări, iar din pozele din mediul online putem vedea că se află la un centru de recuperare, în urma operației la șold pe care a suferit-o în urmă cu o lună. Iată ce declarații a făcut fiica ei despre alegerea de a-și interna mama!

Mioara Roman are noi probleme de sănătate

La vârsta de 82 de ani, Mioara Roman are noi probleme de sănătate, iar Oana Roman, a anunțat că a trebuit să o interneze pe cea care i-a dat viață la la un centru de recuperare de lângă Capitală, în Snagov, acolo unde este tratată corespunzător și cu multă atenție. Mama vedetei a suferit în urmă cu o lună 0 intervenție chirurgicală la șold, motiv pentru care se află în scaun cu rotile pentru a se recupera:

„E la recuperare acum pentru că avut acea operație la șold la vârsta ei, am dus-o într-un centru de recuperare foarte bun pe la Snagov, noroc ca nu-i departe de mine că sunt în Pipera. Și face foarte multe exerciții, bicicletă, mers, kineto, exerciții și se recuperează puțin câte puțin în fiecare zi. Încerc și fac tot ce pot să-i fie bine, să fie cât mai îngrijită, cât mai liniștită și prăjiturile nu i le fac eu, dar încerc să i le duc. E suparată, da, are multe momente în care nu știa că o să ajungă așa că îi pare rău că n-o să mai meargă cum mergea. Din păcate, ea are și niște degenerări cognitive care din păcate nu pot fi date înapoi facem tot ce putem sa le ținem în loc. Dar măcar este super bine îngrijită e într-un loc foarte bun frumos, are coafor, manichiură pedichiură, cafea. Lac lângă pădure”, a spus Oana Roman, într-un interviu pentru Click.ro.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman a dus-o pe Isa să-și viziteze bunica la azil

Cu doar câteva ore în urmă, Oana Roman  a dus-o pe Isa în vizită la bunica ei, la azil. Vedeta este foarte mulțumită de locul în care este tratată și îngrijită mama sa, deoarece dispune de multe facilități, printre care și o curte imensă unde poate respira aer curat.

După ce au ajuns la Mioara Roman, micuța Isa nu s-a dezlipit de bunica ei.

Gestul impresionant al Isei pentru bunica ei

Isa a impresionat cu gestul său. Micuța a plimbat-o în scaunul cu rotile, de una singură, pe bunica ei. Oara Roman nu a ezitat să surprindă acest moment emoționant și să-l distribuie pe rețelele sociale:

„Este atât de frumos aici. Liniște, aer curat și o oază de verdeață și pădure. Isa a insistat să o scoată pe mama la o plimbare în jurul lacului”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: