Redactia.ro
Home » Monden » O mai știți pe Kitty Cepraga? A rămas blocată în România din cauza pandemiei, cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai știți pe Kitty Cepraga? A rămas blocată în România din cauza pandemiei, cum arată și cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (4)

Vă mai aduceți aminte de Kitty Cepraga, blonda care făcea furori în anii 2000 când apărea la TV? După mai mulți ani în Italia, iată că vedeta a revenit în România și a vorbit despre viața ei și cu ce se ocupă. Odată cu restricțiile impuse de pandemia de Coronavirus, vedeta a rămas blocată în țară cu fiica ei.

Kitty Cepraga a revenit în România! Prilejul este cu totul de neratat, așa că a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit cu ce se ocupă acum! Fanii au rămas un pic șocați, căci acum este de nerecunoscut.

Și cum pandemia de Coronavirus a prins-o în România, vedeta s-a văzut nevoită să caute pentru fetița ei o grădiniță cu predare în limba italiană, având în vedere că din martie 2020 nu s-a mai putut întoarce în Italia, unde locuiește de 17 ani.

Kitty Cepraga, cum arată și cu ce se ocupă acum

Kitty Cepraga a mărturisit la emisiunea lui Cătălin Măruță care sunt planurile ei de viitor.

Actrița trebuie să ajungă în Italia, unde are de filmat un film. Tot acolo, are în desfășurare câteva campanii umanitare împotriva rasismului.

„Acum merg pentru prima dată (n.r. în pandemie) să filmez în Italia. Sunt ocupată în campanii umanitare în Italia care luptă împotriva rasismului. Sunt fericită să fiu producător și în muzică, nu numai în scurtmetrajele mele”, a povestit Kitty Cepraga în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Surpriza a venit însă când a vorbit despre familie. Plănuiește Kitty Cepraga al doilea copil? Așa se pare, mai ales pentru că și ea are un frate și consideră că ar fi bine și micuța ei Aurora să mai aibă pe cineva alături.

„Eu am un frate. Mi-ar plăcea să aibă o sora sau un frate. Eu sunt norococoasă, că nu am avut bone în Italia, copilul ăsta a fost tot timpul cuminte. A învățat și limba română pe lângă italiană”, a mai dezvăluit Cristina Cepraga la emisiunea lui Măruță.

Kitty Cepraga, blocată în România din cauza Coronavirus

Kitty Cepraga și micuța ei Aurora au venit în România la începutul lunii martie 2020 pentru a-i vizita pe bunici. Însă din pricina pandemiei care a blocat toată lumea, o vizită de doar două săptămâni s-a transformat într-o ședere de mai bine de un an.

„Noi am venit în primele zile din luna martie în vizită la bunici, pentru două săptămâni, şi iată că a venit toată drama asta mondială peste noi şi lockdown-ul implicit, drept urmare am rămas în România, a fost destul de ciudat. Am fost, totuşi, privilegiate, pentru că am stat la curte, am fost răsfăţate cu mâncăruri minunate în fiecare zi”, a declarat Kitty Cepraga în vara anului trecut, pentru OK! Magazine.

Kitty Cepraga, de la Scoala Vedetelor la scena din Italia

Cristina Cepraga, pe numele ei real, s-a facut cunoscuta in Romania după Școala Vedetelor și ca VJ la MTV. A cochetat cu actoria încă de tânără, însă după anii 2000 și-a făcut curaj și a ales să-și încerce norocul și in Italia, unde s-a stabilit în cele din urmă.

Și chiar dacă la început s-a simțit “ca un nomad prin lume”, acolo a reușit să-și construiască o viață fericită.

Prefer Italia pentru ca acolo sunt linistita, nu sunt sub ‘lupa’ presei, am o viata fericita si normala, ca orice fata de varsta mea. Lumea e mai putin rea, orasul in care stau e plin de soare si oameni veseli. Sunt extrem de importante mediul in care traiesti si energia locului”, a declarat Kitty Cepraga, la începutul anului 2010, pentru Perfecte.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: