Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Ce face actrița după ce a renunțat la actorie

O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Ce face actrița după ce a renunțat la actorie

Nicole Gheorghiu a devenit cunoscută de toată țara odată ce a jucat rolul principal într-una dintre cele mai urmărite telenovele românești. Actrița a jucat rolul Maiei în serialul „Lacrimi de iubire”, iar fanii telenovelei au urmărit cu sufletul la gură povestea de iubire dintre ea și Mihai, rol interpretat de Lucian Viziru. Dar ce face tânara acum după ce a renunțat la actorie?

„Lacrimi de iubire”, una dintre cele mai iubite telenovele românești

„Lacrimi de iubire” a fost de departe una dintre cele mai iubite telenovele românești. A debutat pe 19 septembrie 2005 pe canalul Acasă TV. Filmările au fost făcute la studiourile MediaPro Pictures Buftea. Îndrăgitul serial a fost difuzat timp de 8 luni, având 200 de episoade.

„Lacrimi de iubire” i-a ținut pe români cu sufletul la gură

Familia Varlam se număra printre cele mai bogate familii din România, iar Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), capul familiei, era un om de afaceri care a creat un imperiu. Era căsătorit cu Simona, cea de-a doua soție, o femeie care și-a realizat ambiția de a duce o viață confortabilă într-o casă luxoasă. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei dintr-o căsătorie anterioară, era un tânăr timid, cu principii solide, care tocmai s-a întors din străinătate după ce a studiat acolo. Părinții lui erau hotărâți să-l căsătorească cu Sonia (Nicoleta Luciu), o fată a cărei familie avea relații și putere. Acesta se va îndrăgosti însă de Maia. (Nicole Gheorghiu) Andrei Popa (Dan Bordeianu), era student la teatru și își adora mama, Angela (Cezara Dafinescu) și cu care încă locuia. Așa suna începutul unei povești complexe, în care pasiunile și interesele s-au ciocnit.

O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”?

Nicole Gheorghiu a jucat rolul Maiei, o tânără inocentă și sensibilă. La mai bine de 15 ani de când s-a terminat telenovela, Nicole Gheorghiu a renunțat la televiziune. Aceasta a devenit psiholog, e căsătorită și e și mămică!

Ce a făcut Nicole Gheorghiu după ce a renunțat la actorie

Nicole Gheorghiu este căsătorită, are un copil și a povestit mai multe despre viața ei la „Totul pentru dragoste”.
„Pe soțul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură și n-am conștientizat prezența lui. Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferență culturale, bucurești versus olteni, și așa ne-am apropiat.”, a mărturisit Nicole la „Totul pentru dragoste”.
„ (n.r.copilul) A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conștientizez încotro vreau să mă îndrept, să înțeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu știam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire.”, a mai spus Nicole.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: