Redactia.ro
Home » Știri » O mamă de 22 ani şi fiica ei de 6 ani, UCISE, într-un accident rutier, de un teribilist de 21 ani, în judeţul Brăila!

O mamă de 22 ani şi fiica ei de 6 ani, UCISE, într-un accident rutier, de un teribilist de 21 ani, în judeţul Brăila!

Un accident rutier grav a avut loc, vineri seară, în comuna brăileană Ulmu, iar în urma impactului, trei persoane, printre care şi o fetiţă de şase ani, au murit.

Tragedia a fost provocată de un tânăr de de 21 din comuna Vultureni, care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe margine. A pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal mașina condusă de o tânără de 22 de ani.

Vinovatul avea permis de numai 4 luni

Şoferul vinovat, care a murit şi el, obținuse permisul de conducere în urmă patru luni. Singurul care a supraviețuit impactului dintre cele două mașini este un băiat de 15 ani, fratele tinerei mame.

Acesta a suferit politraumatisme și a fost transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol. Accidentul s-a produs pe drumul județean 203, între Ulmu și Jugureanu.

Ce au anunţat poliţiştii

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porțiuni cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: