Redactia.ro
Home » Știri » Care este cauza accidentului în care trei români au murit după ce s-au răsturnat cu autocarul. Detalii tragice din anchetă FOTO

Care este cauza accidentului în care trei români au murit după ce s-au răsturnat cu autocarul. Detalii tragice din anchetă FOTO

GALERIE FOTO (4) Care este cauza accidentului în care trei români au murit după ce autocarul s-a răsturnat. Detalii tragice din anchetă FOTO

Care este cauza accidentului în care trei români au murit după ce s-au răsturnat cu autocarul. Iată detaliile tragice din anchetă!

Care este cauza accidentului în care trei români au murit după ce s-au răsturnat cu autocarul

Un grav accident în care a fost implicat un autobuz cu numere de înmatriculare românești a avut loc pe autostrada Pomurje spre Maribor, la intersecția de la Lipovci, din Slovenia în jurul orei 5 dimineața. În autocar se aflau 32 de persoane.

Trei pasageri au murit și alți patru au fost răniți grav, a precizat poliția. Potrivit informațiilor adunate până în prezent, accidentul a fost provocat de șofer. Acesta a virat la dreapta, provocând răsturnarea acestuia într-un șanț, notează site-ul de știri 24ur.com

Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia

Direcția de poliție din Maribor a fost informată despre accidentul de pe autostrada Pomurje la câteva minute după ora 5 dimineața. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un autobuz cu numere de înmatriculare românești și o remorcă se răsturnaseră. Autocarul era înmatriculat la Făgăraș, Brașov.

„Conform informațiilor adunate până în prezent, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de șoferul autobuzului, care a ieșit de pe carosabil, unde autobuzul și remorca s-au răsturnat pe o parte într-un șanț”, a declarat Suzana Rauš, purtător de cuvânt al Direcției de Poliție din Pomurje. În vehicul se aflau 26 de pasageri și trei șoferi.

Trei pasageri, dintre care două femei și un bărbat, au murit din cauza rănilor grave, iar alți trei au fost transportați la spital cu răni grave. În prezent, starea lor este stabilă. Vârsta celor decedați nu este cunoscută, identitatea lor fiind încă în curs de confirmare. „Când este vorba de cetățeni străini, trebuie să așteptăm și traducători”, a subliniat Rauscheva.

Direcția de Poliție din Murska Sobota a declarat că locul accidentului este încă în curs de examinare. Detaliile vor fi prezentate într-o declarație de presă la ora 13:00.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă până la ora 11:00 între terminalele Gančani și Lipovci, în direcția Maribor. Calea este încă închisă.

Sursa foto: Bobo/Sobotainfo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: