Redactia.ro
Home » Sport » O mare jucătoare de tenis s-a implicat în scandalul Simona Halep: „Miroase urât încă din start”

O mare jucătoare de tenis s-a implicat în scandalul Simona Halep: „Miroase urât încă din start”

Simona Halep, înșelată de iubit! A călcat strâmb, când toată lumea aștepta nunta

Simona Halep primeşte susţinere în scandalul de dopaj de la cine se aştepta mai puţin, probabil. Martina Navratilova, legenda jucătoare de tenis ajunsă la 66 de ani, şi-a exprimat o opinie clară şi fermă.

Navratilova îi îndeamnă pe fanii tenisului să respecte prezumția de nevinovăție a Simonei Halep, până la pronunțarea definitivă a instanțelor de judecată.

De ce cazul Halep ar fi dubios

Jucătoarea noastră a fost interzisă pe o perioadă de patru ani la turneele oficiale, după ce Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a dovedit, în primă instanță, că românca a încălcat regulile anti-doping.

„Eu mereu am considerat că trebuie să acordăm prezumția de nevinovăție sportivilor. Această suspendare miroase urât încă din start. Au stabilit că e vinovată chiar dinainte ca ea să aibă ocazia să își demonstreze nevinovăția”, a afirmat Martina Navratilova pe Twitter.

„Ca sportiv, chiar și dacă ar fi fost legală, nu văd pe cineva care să vrea să se atingă de acea substanță dacă ținem cont de efectele adverse pe care le are”, a adăugat legendara jucătoare de tenis în vârstă de 66 de ani.

Cine este Navratilova?

Martina Navratilova deține recordul de titluri la Wimbledon, cu 9 astfel de trofee obținute între 1978 și 1990. În total, ea a câștigat 18 titluri de Grand Slam.

Născută în Cehia și stabilită în SUA, ea a fost o stângace deosebit de talentată și a câștigat 59 de titluri WTA, la simplu și la dublu, într-o carieră îndelungată.

Caroline Wozniacki, un alt nume important al sportului alb, a sărit în apărarea Simonei Halep: „În primul rând, sunt împotriva tuturor acestor nedreptăți, reprezentate de întârzierile cazului.

Procesul trebuie să fie mult mai rapid! Este prea greu din punct de vedere emoțional pentru sportivi să trăiască în această incertitudine”, a declarat Wozniack pentru Sports Ilustrated.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: