Redactia.ro
Home » Știri » O mașină a sărit în aer în Capitală. Greșeala gravă făcută de șoferul autoturismului

O mașină a sărit în aer în Capitală. Greșeala gravă făcută de șoferul autoturismului

O mașină a sărit în aer în Capitală. Greșeală gravă făcută de șoferul autoturismului

O mașină a sărit în aer în Capitală.. Un autoturism a sărit în aer vineri dimineață în București după ce șoferul a făcut o greșeală extrem de gravă. Acesta a alimentat mașina cu un combustibil nepotrivit, iar apoi a încercar să rezolve singur situația. Numai că mașina a explodat.

O mașină a sărit în aer în Capitală. Greșeala gravă făcută de șoferul autoturismului

Potrivit ȘtirileKanald.ro, incidentul a avut loc joi, în jurul prânzului, pe Șoseaua Morarilor din Capitală. Mașina a început să scoată fum, mai apoi aceasta a luat foc. Lângă mașina aflată în flăcări erau și alte mașini care au fost avariate ușor.

Proprietarul maşinii a alimentat la benzinăria din apropiere. In loc de motorină a pus în rezervor benzină, autoturismul nu a mai funcţionat şi s-a oprit fix in acest punct. A lăsat-o aici câteva zile şi s-a intors, fără un mecanic, să o repare singur. Atunci când o repara, maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar la un moment dat a explodat”, a precizat reportul Kanald.

Schimbarea combustibulului se face doar în service-uri autorizate

Când mașina a luat foc, șoferul a încercat să rezolve problema singur, însă nu a reușit, motiv pentru care pompierii au intervenit imediat. Conform unui manager service auto, schimbare combustibilului se face doar în service-uri autorizate și în niciun caz nu trebuie ca șoferul să intervină pentru a remedia situația. Înlocuirea costă între 300-500 lei, iar dacă s-a circulat cu autovehiculul, prețul crește.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar această situație este un exemplu pentru șoferii care se confruntă cu asemenea situație. Nu trebuie să vă rezolvați singuri asemenea probleme, pentru că s-ar putea produce o adevărata tragedie.

Citeste si:Tragedie în Vietnam. Ministrul adjunct al Educației a murit după ce a căzut de la etajul opt

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini