Redactia.ro
Home » Stil de viață » O minciună despre fostul soț i-a distrus viața. Povestea femeii a ajuns virală pe Reddit

O minciună despre fostul soț i-a distrus viața. Povestea femeii a ajuns virală pe Reddit

O-minciuna-despre-fostul-sot-i-a-distrus-viata

O femeie în vârstă de 34 de ani și-a văzut trecutul ieșind la iveală în fața logodnicului ei, iar acum nu știe cum să gestioneze situația, deoarece acesta a început să aibă îndoieli. Prima ei căsătorie a fost marcată de dificultăți și s-a încheiat brusc, prin abandon. Acum, noua ei relație este pusă sub semnul întrebării, pe măsură ce adevărul despre trecutul ei a fost dezvăluit.

Povestea a fost împărtășită de femeie pe Reddit, o platformă unde utilizatorii cer sfaturi despre cum au acționat în anumite situații. Dezvăluirea a generat o mulțime de reacții, iar comentariile primite nu au fost deloc ușor de digerat pentru femeia care și-a văzut relația amenințată de fantomele din trecut.

O căsătorie marcată de dificultăți și o decizie drastică

Între vârsta de 21 și 26 de ani, femeia a fost căsătorită cu un bărbat pe care îl consideră, în continuare, un bărbat extrem de atrăgător. „Fostul meu soț era cel mai atrăgător bărbat pe care l-am întâlnit vreodată, și chiar și acum, la aproape 35 de ani, arată ca un tânăr de 24”, a scris ea. Deși atracția fizică era puternică, viața lor împreună era departe de a fi ideală. Ambii erau prinși într-un ciclu vicios de slujbe fără viitor și dificultăți financiare. Locuind în Alabama, visau să se mute în orașe mari precum New York sau Los Angeles, dar lipsa educației și a banilor le-a blocat aceste planuri. „Eram blocați în slujbe fără perspective pentru că amândoi renunțaserăm la liceu. Eram oameni creativi, care voiau să strângă bani pentru a se muta în New York sau LA, dar nu am reușit niciodată”, a împărtășit femeia.

Pe măsură ce tensiunile dintre cei doi au crescut, nepotrivirea de caracter a început să iasă la iveală. „Fostul meu soț se enerva pentru că nu mă prezentam la muncă și spunea că oamenii meritau mai mult respect din partea mea”, a continuat ea.

În cele din urmă, femeia a luat o decizie drastică: a plecat fără să spună nimic. A abandonat căsnicia și a început o nouă viață ca dansatoare într-un club de noapte în Atlanta. Ruperea definitivă a legăturilor cu fostul soț a fost pentru ea o metodă de a scăpa de situația dificilă, dar fără să se gândească la consecințele pe termen lung.

Un nou început

După câțiva ani, femeia și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Simțea că acest nou început reprezenta șansa ei la fericire. Însă, în ciuda dorinței sale de a lăsa trecutul în urmă, a decis să modifice detaliile referitoare la prima ei căsătorie atunci când i-a povestit noului logodnic despre divorț. De teamă să nu fie judecată, i-a spus că mariajul anterior s-a încheiat pe cale amiabilă.

„I-am spus logodnicului meu că am fost căsătorită o dată și că ne-am îndepărtat treptat, până când am decis să divorțăm amiabil”, a explicat ea.

Deși la început lucrurile păreau să fie în regulă, adevărul a ieșit la lumină atunci când un prieten al fostului soț a apărut în viața lor. În mijlocul planificării nunții, logodnicul a aflat modul în care femeia și-a părăsit soțul. Confruntată cu această realitate, logodnicul a început să-și pună întrebări serioase cu privire la viitorul lor împreună.

Adevărul a schimbat totul

În final, logodnicul ei a catalogat-o drept mincinoasă și a acuzat-o că are un comportament rece și insensibil. Acest lucru a generat o criză majoră în relația lor, iar logodnicul a început să aibă îndoieli cu privire la viitorul lor împreună. El a mărturisit că nu mai era sigur dacă voia să meargă înainte cu nunta și că simțea nevoia să o amâne pe termen nedeterminat.

„A spus că acest lucru i-a creat îndoieli serioase despre cine sunt și că vrea să amâne nunta pe termen nedeterminat”, a împărtășit femeia.

Rămasă fără alte opțiuni, femeia a apelat la comunitatea Reddit pentru a obține o opinie despre acțiunile sale. Însă reacțiile pe care le-a primit au fost dure, mulți utilizatori considerând că a greșit grav prin faptul că și-a mințit partenerul despre un aspect atât de important al trecutului ei.

Un utilizator chiar a întrebat-o: „Ce asigurare are el că, de îndată ce lucrurile devin dificile, nu vei fugi din nou? Nu asta ai făcut și cu fostul tău soț?”

Astfel, femeia a fost nevoită să își înfrunte greșelile și să accepte că trecutul poate avea repercusiuni asupra prezentului, indiferent de cât de mult a încercat să îl lase în urmă. Acum, viitorul ei alături de logodnic este incert.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect