Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă. Motivul este de-a dreptul halucinant

O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă. Motivul este de-a dreptul halucinant

O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă.

O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă. O tânără din America a șocat pe toată lumea, după ce a decis să divorțeze de soțul ei la doar o zi de la nuntă. Ce regulă a încălcat bărbatul? Femeia nu a putut trece peste această greșeală.

O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă. Motivul este de-a dreptul halucinant

O mireasă din America a reușit să-i șocheze pe toți invitații de la nuntă. Înainte de a se căsători cu soțul ei, femeia a stabilit niște reguli cu acesta, dar se pare că bărbatul nu a ținut cont de una, iar ea a decis să divorțeze la doar o zi de la nuntă. Imediat după ce și-a anunțat soțul că vrea să divorțeze, povestea lor a devenit virală în mediul online. Mireasa a povestit că s-a căsătorit înainte de Crăciun, dar acum speră să divorțeze cât mai repede.

Conform acesteia, despărțirea s-a produs din cauza lipsei de respect a soțului ei. După petrecerea de nuntă, aceasta a anunțat că mariajul lor se va sfârși, atât timp cât nu există respect. În timpul nunții, femeia a fost împinsă de către soțul ei cu capul în tort, cum se face de cele mai multe ori. Se pare că cei doi stabiliseră să nu respecte acest obicei, pentru că ea era claustrofobă. Ei bine, soțul nu a ținut cont de asta și a vrut să-și surprindă soția. Din păcate, acest lucru a provocat un divorț.

„Nu mi-a păsat niciodată să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să mergem mai depate şi să facem asta. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în privința compromisurilor atunci când el își dorea ceva cu adevărat.

Singura mea regulă, extrem de importantă, a fost să nu mă mânjească de tort pe faţă în timpul recepţiei de nuntă. Fiind un om rezonabil, care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a prins de ceafă și mi-a băgat capul în tort. A fost planificat totul din moment ce tortul a fost DISTRUS, iar el avea o grămadă de prăjituri cumpărate ca rezervă pentru invitaţi”, a povestit mireasa.

Cum au reacționat apropiații

După ce au aflat că vrea să divorțeze la doar o zi de la nuntă, familia și prietenii au rămas fără cuvinte. În pragul sărbătorilor de iarnă și până în aceste momente, familia a încercat să o convingă să renunțe la ideea de divorț și să-i mai dea o șansă soțului ei. Din păcate, mireasa nu a vrut să audă de acest lucru, explicându-le celor din jur că s-a simțit nerespectată.

„Fă-ţi o analiză în minte şi vezi care sunt persoanele dragi care nu par să pună preţ pe fericirea ta.”, au spus apropiații bărbatului, fără a ști cu ce probleme de sănătate se confrunta femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: