Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă i-a interzis surorii să mai vină la nuntă. Ce a văzut în telefonul ei a scos-o din minți

O mireasă i-a interzis surorii să mai vină la nuntă. Ce a văzut în telefonul ei a scos-o din minți

O mireasă i-a interzis surorii să mai vină la nuntă. Ce a văzut în telefonul ei a înfuriat-o

O mireasă a decis să îi interzică surorii să mai vină la nuntă. Iată de ce s-a înfuriat mireasa, mai ales că sora trebuia să fie și domnișoară de onoare. Ea s-a înfuriat după ce a citit niște mesaje pe WhatsApp.

O mireasă i-a interzis surorii să mai vină la nuntă. Ce a văzut în telefonul ei a înfuriat-o

O mireasă i-a interzis surorii, care ar fi trebuit să fie și domnișoară de onoare, să mai apară la nunta ei. Ea s-a înfuriat după ce a citit niște mesaje pe WhatsApp.

Mireasa a explicat pe platforma Reddit că are două surori cu care s-a înțeles mereu bine. Pe una dintre ele a chemat-o la nuntă ca domnișoară de onoare la nuntă, dar acest lucru nu s-a mai concretizat. De menționat și faptul că familia este una religioasă, iar unele rude au acceptat cu greu faptul că mireasa este lesbiană.

Mireasa: „Mulți dintre membrii familiei mele au ajuns în cele din urmă să mă susțină odată ce și-au dat seama că nu mă voi schimba. A trebuit să întrerup relațiile cu câțiva verișori sau mătuși din cauza frustrării lor constante față de relația cu partenera mea, dar cu părinții și cu cele două surori întotdeauna m-am înțeles bine”.

Până în ziua când viitoarea mireasă a văzut în telefonul surorii ei, care trebuia să îi fie domnișoară de onoare, niște mesaje homofobe, care au oripilat-o și care nu pot fi redate exact cu aceleași cuvinte.

„Sora mea vorbise pe un grup de WhatsApp și spunea că nunta mea este o prostie. Mesajele au început ca niște glume simple, dar în cele din urmă s-au înrăutățit, numindu-ne pe mine și pe partenera mea niște păcătoase”, a explicat mireasa.

„Sunt singura din familia mea care mai știe ce este corect în ziua de azi”, a mai completat mireasa, susținând că acestea erau vorbele surorii ei.

Mireasa și-a anunțat imediat sora că nu mai are ce să caute la nunta ei. Răspunsul acesteia a fost că ea „exagerează”, și că ceea ce a scris pe WhatsApp este doar treaba ei. Decizia miresei a adus multă ceartă în familie, dar atât tatăl ei, cât și cealaltă soră consideră că a fost alegerea corectă. Alte persoane i-au luat, de asemenea, apărarea miresei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: