Redactia.ro
Home » Știri » O notă de plată „amară”! A comandat o șampanie specială, dar nu a văzut toate zerourile din preț

O notă de plată „amară”! A comandat o șampanie specială, dar nu a văzut toate zerourile din preț

O notă de plată „amară”! A comandat o șampanie specială, dar nu a văzut toate zerourile din preț

O notă de plată „amară”! A comandat o șampanie specială, dar nu a văzut toate zerourile din preț. Iată detaliile!

O notă de plată „amară”

O întâmplare neobișnuită a avut loc într-un restaurant din Germania, când un bărbat din Neuss, în apropiere de Dusseldorf, a avut parte de o surpriză „amară” atunci când a primit nota de plată pentru o sticlă de șampanie comandată special. Acest incident, care a fost pe cale să se transforme într-un proces civil, a stârnit interesul publicului și a captat atenția presei internaționale.

Potrivit documentelor instanței, bărbatul a comandat o „sticlă specială” pentru el și invitații săi în cadrul unui restaurant din Frankfurt acum aproximativ un an. La momentul respectiv, chelnerul a adus o sticlă de șampanie impresionantă, cu o capacitate de 6 litri, denumită Matusalem, produsă de celebrul brand Roederer Cristal. Prețul acestei sticle de șampanie era de nici mai mult, nici mai puțin de 13.000 de euro. Invitatul, încântat de gestul generos al restaurantului, a acceptat cu bucurie comanda și a împărtășit această experiență cu cei prezenți, potrivit newsingermany.com. 

Bărbatul a susținut că sticla de șampanie i-a fost oferită la prețul de doar 1.300 de euro

Cu toate acestea, când a venit momentul plății, bărbatul a susținut că sticla de șampanie i-a fost oferită la prețul de doar 1.300 de euro și a refuzat să achite mai mult decât suma respectivă. Această contradicție a dus la escaladarea situației, pregătind terenul pentru un proces civil care urma să înceapă în următoarele zile la Dusseldorf.

Cu toate acestea, într-o răsturnare de situație surprinzătoare, tribunalul districtual a anunțat că bărbatul și-a schimbat poziția și a decis să achite suma cerută de restaurant, încheind astfel procesul legal. Detaliile privind motivele acestei schimbări de atitudine nu au fost făcute publice, dar aceasta a dus la evitarea unui proces costisitor și de durată, conform sursei citate.

Incidentul a stârnit dezbateri intense în rândul publicului și a ridicat întrebări cu privire la comunicarea și înțelegerea clară a prețurilor și serviciilor în industria ospitalității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: