Redactia.ro
Home » Știri » O nouă controversă la Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle sunt la un pas de divorț

O nouă controversă la Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle sunt la un pas de divorț

printul harry meghan markle

O nouă controversă se profilează în interiorul Casei Regale a Marii Britanii. De această dată protagoniști sunt ducii de Sussex, adică prințul Harry și soția acestuia, fosta actriță Meghan Markle. Conform gurilor rele, cei doi sunt la sunt la un pas de divorț, iar prințul Harry a făcut deja primul gest spre direcția separării. Iată detaliile!

Prințul Harry și Meghan Markle sunt la un pas de divorț

Ultimele zvonuri din cadrul Casei Regale a Marii Britanii au fost aduse la lumină de presa tabloidă mondială. Jurnaliștii de la postul TV SkyNews din Australia susțin că ducii de Sussex se află în pragul divorțului. Această potențială despărțire amenință stabilitatea familiei regelui Charles al III-lea. Presa internațională a relatat că prințul Harry a avut deja discuții cu un avocat specializat în cazuri de divorț și ia în considerare să pună capăt poveștii de dragoste cu femeia pentru care a părăsit Marea Britanie.

De-a lungul ultimelor luni, au existat speculații persistente cu privire la o posibilă ruptură între prințul Harry și Meghan. Lady Colin Campbell, autoarea cunoscută, consideră că divorțul este inevitabil. Conform unor surse internaționale, se susține că ducele de Sussex a angajat deja un avocat și că ar fi închiriat două camere de hotel, una în apropiere de casă și una în Los Angeles pe care le folosește atunci când are dispute conjugale aprinse cu partenera de viață.

„Cei mai mulţi oameni, atunci când au o ceartă cu partenerul de viaţă, se retrag într-o altă parte a casei. Să fim serioşi, Harry şi Meghan au 26 de dormitoare în casa lor. În schimb, el pleacă la 160 de kilometri distanţă. Faptul că are două camere de evadare mi se pare foarte ciudat şi, probabil, nu este un semn bun”, susține experta regală Louise Roberts.

Semnele care anunță divorțul dintre Harry și Meghan Markle

Fanii familiei regale a Marii Britanii au remarcat diverse semne care sugerează că povestea de dragoste dintre Harry și Meghan este în declin. Unul dintre aceste semne? Ei nu au distribuit în mediul online fotografii în ziua de Crăciun, așa cum obișnuiau să procedeze și nici în ziua în care au împlinit cinci ani de mariaj.

„Meghan şi Harry, dar în special Meghan, par a fi dispuşi să facă orice ca să atragă atenţia asupra lor, inclusiv să inventeze aşa-zisa urmărire cu maşini „cu rezultat aproape catastrofic”. Au nevoie de atenţia publicului pentru a face bani şi pentru a creşte această ciudată structură de afaceri. Nu m-ar mira să fie nişte scurgeri de informaţii calculate din partea taberei ducilor de Sussex”,este părerea unei alte jurnaliste britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: