Redactia.ro
Home » Monden » O nouă lovitură sub centură pentru Antena 1! O vedetă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a semnat cu Pro TV

O nouă lovitură sub centură pentru Antena 1! O vedetă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a semnat cu Pro TV

După recenta lovitura primită de lumea media odată cu plecarea a trei dintre jurații emisiunii „Chefi la Cuțite” – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iată că o nouă veste uluitoare face valuri în industria de televiziune. Cu toate astea, schimbarea nu se oprește aici, deoarece o fostă vedetă de la populara emisiune „Neatza cu Răzvan și Dani” a semnat un contract cu Pro TV, deschizând astfel drumul pentru un nou proiect care promite să fie senzațional.

Emisiunea „Arena SPORT.RO”, ce va începe pe 19 octombrie, promite să aducă o nouă perspectivă asupra evenimentelor sportive și este pregătită să cucerească inimile pasionaților de sport din întreaga țară.

Vedeta de la Antena 1, a bătut palma cu Pro TV

Cătălin Oprișan, cunoscut pentru cariera sa strălucitoare în domeniul jurnalismului, se pregătește să preia rolul de prezentator al noului show sportiv. Denumirea sa, „Arena SPORT.RO,” spune totul despre direcția pe care o va urma emisiunea, oferind un cadru potrivit pentru subiectele legate de sport și evenimente sportive.

Noutatea a stârnit un interes sporit în rândul publicului, deoarece Cătălin Oprișan este cunoscut pentru comentariile sale remarcabile și pasiunea sa pentru sport. În cadrul acestui show, el va avea ocazia să-și împărtășească expertiza și entuziasmul pentru sport cu o audiență mai largă. Se pare că Cătălin Oprișan va aduce un suflu proaspăt și carisma sa caracteristică în această nouă emisiune dedicată sportului.

Oprișan nu va fi singur în acest proiect ambițios. Emisiunea Arena SPORT.RO se va bucura de prezența unor invitați speciali, personalități importante din lumea sportului care își vor împărtăși cunoștințele și experiența cu telespectatorii. Aceasta promite să fie o experiență completă pentru toți iubitorii de sport, care vor putea afla detalii interesante despre evenimentele sportive și vor asista la discuții captivante cu invitați din lumea sportului.

„Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan pentru protv.ro.

Cătălin Oprișan, o carieră de invidiat

Cătălin Oprișan a făcut parte din echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” timp de mulți ani, aducând râsete și bucurie în viețile telespectatorilor. Cu toate acestea, plecarea sa către Pro TV și implicarea sa în noul proiect Arena SPORT.RO arată o schimbare semnificativă în cariera sa. Acest pas a fost primit cu mare entuziasm de către fanii săi, care sunt nerăbdători să îl vadă pe micile ecrane într-un nou context, cel al sportului.

Este demn de menționat faptul că Arena SPORT.RO va fi disponibilă pe platforma VOYO, care face parte din portofoliul trustului Pro. Această platformă oferă acces la o gamă variată de conținut, de la seriale și emisiuni TV la evenimente sportive în direct, iar emisiunea lui Cătălin Oprișan se va încadra perfect în această ofertă diversificată.

Reacția șefilor de la Pro TV este una de entuziasm și încredere în succesul acestei colaborări. Cătălin Oprișan este recunoscut ca unul dintre cei mai buni jurnaliști români, cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani. Acesta și-a pus amprenta în diverse redacții și canale de televiziune, inclusiv Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1, și Jurnalul Național.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: