Redactia.ro
Home » Monden » O nouă tragedie lovește familia regală a Marii Britanii. Prințesa Kate a primit vestea cu lacrimi în ochi

O nouă tragedie lovește familia regală a Marii Britanii. Prințesa Kate a primit vestea cu lacrimi în ochi

O nouă tragedie lovește familia regală a Marii Britanii. Prințesa Kate a primit vestea cu lacrimi în ochi

O nouă tragedie lovește familia regală a Marii Britanii. Prințesa Kate a primit vestea cu lacrimi în ochi. Iată detaliile!

O nouă tragedie lovește familia regală a Marii Britanii

Familia regală a Marii Britanii se confruntă din nou cu o perioadă dificilă, marcând un alt moment de tristețe în viața Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. După ce a fost diagnosticată cu cancer, aceasta primește o altă veste cumplită.

Tony Henman, tatăl fostului campion de tenis Tim Henman, a încetat din viață vineri (10 mai). Legăturile strânse dintre familia Middleton și familia Henman sunt binecunoscute, iar această pierdere adâncă aduce un nou val de durere în rândul celor apropiați.

Prințesa Kate a primit vestea cu lacrimi în ochi

Relația specială dintre cele două familii a fost evidențiată de-a lungul anilor prin momente de bucurie și susținere reciprocă. Participarea familiei Henman la nunta Prințului William și a Ducesei Kate din 2011 a demonstrat unitatea și prietenia profundă dintre familiile implicate.

Cu toate momentele de bucurie, familia Middleton a experimentat și clipe jenante, așa cum a dezvăluit Kate într-un documentar BBC. Un moment stânjenitor a avut loc când Michael Middleton l-a salutat greșit pe Tim Henman, confundându-l cu alt jucător de tenis celebru, Pete Sampras.

Sursa foto: Facebook

În timp ce familia Middleton trece prin aceste momente dificile, Prințul William, acum Duce de Cornwall, a făcut o vizită emoționantă la plaja Fistral. Această acțiune solemnă evidențiază importanța susținerii familiei în momente de suferință.

În contextul acestei noi tragedii, se adaugă și lupta împotriva cancerului cu care se confruntă Kate Middleton. Chiar dacă tipul exact de cancer nu a fost confirmat public de Casa Regală Britanică, familia se află într-o perioadă extrem de dificilă și necesită toată susținerea posibilă.

,,Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului. Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate”,  a spus medicul oncolog.

Această nouă tragedie lovește în inima familiei Middleton, aducând durere și tristețe într-un moment deja dificil. În fața acestor provocări, susținerea și unitatea familiei sunt mai importante ca niciodată, iar Prințul William și Ducesa Kate se străduiesc să rămână puternici și uniți în aceste momente de încercare.

Ce gest emoționant a făcut Prințesa de Wales de ziua fiicei ei

Prințesa Charlotte, unica fiică a Prințului și Prințesei de Wales, a sărbătorit împlinirea a 9 ani într-un mod cu totul special. Kate Middleton a reușit să surprindă odată în plus cu un gest emoționant pentru fiica sa, alegând să marcheze această zi specială printr-o fotografie adorabilă, surprinsă chiar de către ea și postată pe contul lor de Twitter.

În fotografia care a devenit rapid virală pe internet, Charlotte apare zâmbind tandru, iar mesajul atașat de părinții săi a fost simplu și emoționant: „La mulți ani, Prințesa Charlotte, la cei 9 ani! Vă mulțumim pentru toate mesajele amabile de astăzi.”

Sărbătoarea a fost petrecută alături de frații săi, George, în vârstă de 10 ani, și Louis, care a împlinit recent șase ani.

Fotografia a fost realizată în grădinile domeniului Windsor din Berkshire, oferindu-ne o privire intimă în viața de zi cu zi a familiei regale. Această imagine adorabilă vine la scurt timp după ce Prințul Louis și-a sărbătorit a șasea aniversare, iar fanii așteptau cu nerăbdare să vadă cum sunt sărbătoriți micuții.

Printesa Charlotte. Sursă foto: Instagram
Printesa Charlotte. Sursă foto: Instagram

Cadoul generos al Prințesei Charlotte

Deși doar un bebeluș la momentul respectiv, Prințesa Charlotte a primit un cadou generos în valoare de 36.000 de lire sterline de la Natural Sapphire Company. Chiar dacă acest cadou luxos nu a putut fi utilizat din cauza protocolului regal strict, este o dovadă a atenției și iubirii față de micuță.

Povestea Familiei Regale

Prințul William și Kate Middleton au trei copii minunați, care sunt adesea subiectul interesului publicului. Prințul George, cel mai mare, s-a născut în 22 iulie 2013 și este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic. Prințesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015 și este a doua copilă și a patra în linia de succesiune la tron. Cel mai mic, Prințul Louis, s-a născut pe 23 aprilie 2018 și este al cincilea în linia de succesiune.

Cei trei copii sunt crescuți într-un mediu iubitor și au primit o educație atentă, fiind îndrumați să devină adulți responsabili. Imaginile cu copiii regali, în diferite ocazii și evenimente, sunt întâmpinate cu afecțiune și admirație de către publicul larg, ceea ce arată cât de mult sunt iubiți și apreciați.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: