Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William și Kate Middleton, noi declarații după anunțul legat de boala Ducesei. Ce a apărut pe pagina oficială de Twitter

Prințul William și Kate Middleton, noi declarații după anunțul legat de boala Ducesei. Ce a apărut pe pagina oficială de Twitter

Familia Regală a Marii Britanii este astăzi în sărbătoare. Prințesa Charlotte, fiica mijlocie a Prințului William și a lui Kate Middleton, a împlinit 9 ani. Această zi specială vine în contextul unei alte celebrări marcante pentru cuplul regal: 13 ani de căsnicie.

Mesajul venit din partea Prințului William și al Prințesei Kate Middleton

Tradiția publicării de imagini ale membrilor tineri ai familiei regale în ziua lor de naștere continuă, Prințul William și Kate Middleton împărtășind cu lumea întreagă o fotografie recentă a Prințesei Charlotte. Fotografia, capturată de însăși Ducesa de Cambridge, o prezintă pe Prințesa Charlotte radiind maturitate și eleganță, trăsături care o apropie din ce în ce mai mult de străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

”La mulţi ani, prinţesa Charlotte! Vă mulţumim pentru toate mesajele de felicitare pe care le-am primit azi”, au transmis prințul William și Kate Middleton.

Prințesa Charlotte a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite figuri ale Casei Regale, admirată nu doar pentru asemănarea sa fizică cu Regina Elisabeta, dar și pentru înțelepciunea și grația pe care le afișează de la o vârstă atât de fragedă. Aparițiile sale publice, alături de fratele ei mai mare, Prințul George, și de cel mai mic, Prințul Louis, sunt întotdeauna momente așteptate cu interes de public și presă.

O dublă sărbătoare pentru Familia Regală

Pe lângă aniversarea Prințesei Charlotte, luna aprilie marchează și aniversarea zilei de căsătorie a părinților ei. Prințul William și Kate Middleton, care acum sunt părinți a trei copii, au sărbătorit 13 ani de la unul dintre cele mai urmărite evenimente regale din istorie. Nunta lor, care a avut loc pe 29 aprilie 2011, a fost un spectacol de eleganță și grandiozitate, cu Kate purtând o rochie care a captat atenția criticilor de modă din întreaga lume.

Eleganța și rafinamentul lui Kate au continuat să impresioneze la fiecare apariție publică, stabilindu-i un loc bine meritat în rândurile celor mai bine îmbrăcate personalități regale contemporane. La fel, prințul William a demonstrat o demnitate și un devotament pentru serviciul regal, reflectând valorile și tradițiile familiei sale.

În timp ce Prințesa Charlotte și-a sărbătorit ziua de naștere, este de menționat că fratele ei mai mare, Prințul George, este moștenitorul aparent al tronului britanic. Acesta, ca sora sa, este pregătit pentru responsabilitățile viitoare prin diversele evenimente publice și private la care participă, sub îndrumarea atentă a părinților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: