Redactia.ro
Home » Știri » O nouă tragedie pentru România. Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad! 6 persoane au răni grave

O nouă tragedie pentru România. Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad! 6 persoane au răni grave

GALERIE FOTO (4)

În noaptea de 4 spre 5 septembrie, la ora 04:20, un incendiu puternic a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Din nefericire șase persoane au fost grav rănite, dintre care trei pacienți și trei cadre medicale. Mai mulți pacienți au reușit să se autoevacueze.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad!

O nouă tragedie s-a produs noaptea trecută la Arad. Spitalul de Psihiatrie din Arad a luat foc și a ars ca o torță. Focul a izbucnit la ora 04.20, iar apelul la numărul unic de urgență 112 s-a înregistrat patru minute mai târziu, la ora 04:24, atunci când cadrele medicale au alertat de urgență autoritățile.

Din fericire, o mare parte dintre pacienți, 15 la număr, au reușit să se autoevacueze. Pompierii Detașamentului Arad au reușit să salveze din focul mistuitor trei cadre medicale, dar și șase pacienți, care nu s-au mai putut autoevacua.

Care este cauza incendiului

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Situații de Urgență Arad a transmis un comunicat prin care a precizat desfășurarea operațiunii de stingere a incediului și de salvare a persoanelor. Acesta a precizat că posibila sursă a incendiului ar fi fost folosirea cu neatenție a surselor de aprindere.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului, cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere. O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat. Pompierii Detașamentului de pompieri Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienti si 3 cadre medicale), toți în stare bună, cu o ușoară intoxicație cu fum. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, la ora 04:48, fără a se extinde. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”, arată comunicatul transmis de ISU Arad.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: