Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O operație estetică a întinerit-o cu 30 de ani. Mulți nu cred că e vorba despre una și aceeași persoană

O operație estetică a întinerit-o cu 30 de ani. Mulți nu cred că e vorba despre una și aceeași persoană

GALERIE FOTO (3)

Utilizatorii unei rețele de socializare au fost șocați după ce au văzut niște fotografii postate de un chirurg plastician. Acestora nu le vină să creadă că în imagini este una și aceeași persoană de sex feminin, care a fost transformată total în urma unei intervenții estetice.

O operație estetică a întinerit-o cu 30 de ani

Trăim vremuri în care o operație estetică nu mai e privită drept un lucru tabu, iar asta încurajează tot mai multe persoane să ajungă la bisturiu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Iar dacă luăm în calcul că și tehnicile esteticienilor s-au îmbunătățit considerabil, nici nu-i de mirare numărul în creștere al persoanelor care apelează la operații estetice.

Un chirurg din Turcia, în mod special, are un succes răsunător în mediul online, el promovându-și în ultimii doi ani rezultatele extraordinare. Un astfel de rezultat ne arată o femeie de 68 de ani, care a suferit o transformare radicală după ce a ajuns pe mâinile acestui chirurg estetician.

Cum arată după operația estetică

Dacă în fotografia inițială arată precum orice altă femeie aflată în pragul celor 70 de ani, în fotografia de după aspectul ei este complet schimbat. Nu numai că a „șters” 30 de ani de pe chipul său, dar s-a ales și cu o fizionomie diferită.

De altfel, mulți care au văzut fotografiile de dinainte și de după, au crezut că e vorba totuși de două persoane distincte. Medicul estetician dă asigurări, însă, că e vorba despre aceeași persoană de 68 de ani, care ar fi apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a ajunge la acest rezultat. „Minunata noastră pacientă, doamna Dilk, după doi ani de la rinoplastie, facelift, lip filler și blefaroplastie (liftingul pleoapelor).”, a fost explicația pe care medicul a postat-o în dreptul fotografiilor surprinzătoare.

După cum era de așteptat, mulți dintre internauți nu pot crede că e vorba de aceeași femeie și că o persoană de 68 de ani poate arăta așa după câteva intervenții estetice. Alții, însă, care îi cunosc activitatea medicului estetician, l-au felicitat pentru un așa rezultat. Voi ce părere aveți?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: