Redactia.ro
Home » Știri » O pensionară din Galați a comandat un iPhone de 6.700 lei. Femeia a avut o surpriză de proporții când a deschis cutia

O pensionară din Galați a comandat un iPhone de 6.700 lei. Femeia a avut o surpriză de proporții când a deschis cutia

GALERIE FOTO (3)

O pensionară în vârstă de 64 de ani, din Galați, a fost înșelată amarnic. Femeia îi bănuiește pe angajații unui celebru magazin de electronice și electrocasnice că au păcălit-o. Femeia a comandat un iPhone de 6.700 de lei, dar a avut o surpriză de proporții atunci când a deschis cutia. 

 

Pensionara a avut o surpriză de proporții când a deschis cutia

Feemeia păgubită s-a împrumutat și a ales să plătească rate pentru un iPhone de 6.700 de lei. Însă, cum dispozitivul nu era pe stoc, femeia l-a așteptat acasă. Pensionara a primit cutia originală, dar înăuntru se aflau doar cuiuri și șuruburi. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Nepotul femeii a fost cel care a filmat întreaga experiență, în speranța că va face furori pe internet.

,,Salut, băieți. Avem un unboxing la iPhone. De 512 GB, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auuuu. Staţi aşa. Ne-am luat țeapă”, a spus acesta, pe filmare.

Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă, a declarat păgubita Elena P. pentru Monitorul de Galați.

Societatea de distribuție și cea de curierat au fost contactate prin avocat, însă au specificat că nu au nicio legătură cu întreaga situație. Astfel, femeie a mers la Poliție.

Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“ a declarat comisar șef Gabriela Costin, IPJ Galați.

Polițiștii speră că prin serviciile de investigare informative să dea de urma produsului furat, iar păgubașa să fie obligată să plătească rate în valoare de 6.700 lei pentru cuie și piulițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: