Redactia.ro
Home » Știri » O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Gestul făcut de fratele victimei este de-a dreptul incredibil

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Gestul făcut de fratele victimei este de-a dreptul incredibil

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Gestul făcut de fratele victimei este de-a dreptul incredibil

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Fost ofițer de poliție în orașul Dallas, Amber Guyger, și-a ucis vecinul, crezând că acesta este un infractor. Fosta polițistă a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Însă fratele victimei, a făcut un gest de-a dreptul înduioșător.

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Gestul făcut de fratele victimei este de-a dreptul incredibil

În seara de 6 septembrie 2018, Amber Guyger, în vârstă de 31 de ani, venise de la servici și încă purta uniforma când l-a împușcat mortal pe Botham Jean, 26 de ani. Tânărul locuia într-un apartament cu un etaj mai sus de al femeii. Aceasta a afirmat că a greșit ușa apartamentului și a intrat la un vecin. Aceasta l-a văzut pe Jean și a crezut că este un intrus și l-a împușcat mortal. Tânărul mânca o înghețată când Amber l-a înmpușcat. Fosta polițistă a fost condamnată la 10 ani de închisoare.

Îmbrățișată de fratele victimei

În timpul procesului, Brandt, în vârstă de 18 ani, fratele lui Jean, i-a cerut un lucru incredibil judecătorului. Acesta i-a cerut permisiunea de a o îmbrățișa pe Amber, femeia care i-a ucis fratele. Cu acordul judecătorului, Brandt a îmbrățișat-o pe Amber căruia i-a spus că a iertat-o și îi dorește tot binele din lume. „Te iubesc ca persoană. Nu-ți doresc nimic rău”, a spus Brandt.

De asemenea, judecătoarea Tammy Kemp a mers să o îmbrățișeze pe mama victimei, apoi a îmbrățișat-o și pe Amber, căruia i-a dăruit și o biblie. Mulți internauți au criticat gestul lui Brandt, în timp ce unii au laudat gestul fratelui victimei.
Cum l-am putut pierde pe Botham, un băiat atât de dulce, care încerca să ducă o viață cinstită. Îl iubea pe Dumnezeu, iubea pe oricine. Cum i s-a putut întâmpla asta chiar lui”, a spus tatăl lui Botham Jean.

Amber va fi eligibilă pentru eliberarea condiționată abia peste cinci ani.

Citeste si:Momentul în care un Porsche spulberă un troleibuz, rănind zeci de oameni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: