Redactia.ro
Home » Monden » O profesoară a fost dată afară de la şcoală din cauză că e prea sexy. Cum arată femeia pedepsită că s-a născut frumoasă (FOTO)

O profesoară a fost dată afară de la şcoală din cauză că e prea sexy. Cum arată femeia pedepsită că s-a născut frumoasă (FOTO)

GALERIE FOTO (2)

Frumuseţea a ajuns un blestem pentru ea. Profesoara de fizică din Rusia, 22 ani, pe nume Anastasia Shumilov, a fost forțată să demisioneze din cauza fotografiilor provocatoare postate pe rețelele sociale.

Anastasia, aflată la începutul carierei în mediul didactic, are doar 22 de ani și a rămas rapid fără job din cauza pozelor pline de senzualitate pe care le postează pe rețeaua socială rusească VK.

Înainte de a preda, a fost model

Șumilova a fost model înainte de prinde primul ei post de profesoară, la scurt timp de la absolvire. Un blogger a găsit imagini cu Anastasia și le-a publicat pe un grup, punând descriere: „Elevii sunt încântați, părinții sunt consternați”.

M-am angajat și mi-am încheiat cariera de profesor pentru 15.100 de ruble pe lună (n.r. circa 150 de euro). Nu înțeleg de ce trebuie să-mi șterg trecutul?

Directorul mi-a spus că școala nu are nevoie de modele. În plus, a fost încălcat Codul Muncii. Conform legii, angajatorul nu are dreptul să concedieze unilateral un angajat dacă are un copil în întreținere care nu are trei ani. Copilul meu are doi ani.

Oamenii înguști la minte încearcă să mă calce în picioare. Totul s-a prăbușit într-o singură zi din cauza fotografiilor mele, care, pe de altă parte, sunt frumoase, estetice”, a spus Șumilova.

Anastasia cere dreptul la intimitate

Anastasia s-a mai plâns pe reţele că nu înțelege de ce un profesor nu are dreptul la intimitate, „la dezvoltarea lui într-un alt domeniu, la un hobby în afara școlii, în afara orelor de program”.

Profa sexy a fost dată de gol de Vladimir Voronov, un blogger local, care i-a găsit și publicat fotografiile „picante” pe grupul local VIshim, cu legenda „Elevii sunt încântați, părinții sunt consternați!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: