Redactia.ro
Home » Știri » O profesoară din Cluj se simte umilită de Moş Crăciun! Ce i-au auzit urechile înainte de Sărbători: „Ce, să mănânce pe banii noștri?”

O profesoară din Cluj se simte umilită de Moş Crăciun! Ce i-au auzit urechile înainte de Sărbători: „Ce, să mănânce pe banii noștri?”

cadouri

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar părinţii se gândesc deja la cadourile pe care le vor face învăţătoarelor şi profesorilor de la şcolile copiilor.

Dar o profesoară din Cluj susţine că, de obicei, se simte umilită în această perioadă a anului.

Profesoara, mesaj către mămici

Într-un răspuns la comentariile pe care le vede pe net, doamna de la catedră le-a transmis părinţilor că totul cade în derizoriu.

„Dragi mămici

Vă urmăresc cu interes deoarece toată viața mea am dedicat-o copiilor. Am văzut o postare unde o mămică cerea grupului sugestii pentru un cadou pentru doamna învățătoare.

Am citit și comentariile. Vreau să vă spun că cadrele didactice își aleg această meserie pentru că le place, nicidecum pentru cadouri. Eu nu cred că un cadru didactic a cerut cuiva un cadou. În primul rând, Codul bunelor maniere spune clar cui se fac cadourile și în ce constau aceste cadouri.

Este umilitor pentru un dascăl să i se dea un cadou, parcă am fi coafeza, manichiurista sau chelnerul”, a transmis dascălul.

Comentarii răutăcioase de la părinţi şi elevi

Profesoara a afirmat că adevărata ei bucurie este să vadă un copil realizat, şi nu darurile materiale.

V-ați întrebat vreodată cum ne simțim noi, ca dascăli, să apară părinții cu oale, cratițe, blide, prăjitoare de pâine, cafele, bomboane și…..altele. Nu, mulțumim, noi știm ce cafea bem, noi știm ce parfum folosim, noi știm ce mâncăm etc.

În primii mei ani de învățământ am primit cadou, în particular, două obiecte: un album de artă și o vază de rubin, de la doi elevi excepționali. Când le priveam îmi aminteam de ei. Din păcate, vaza s-a spart singură la mulți ani după moartea elevei într-un accident cumplit. Atât!

Să aveți sărbători fericite alături de familiile voastre și să nu uitați că dascălii nu așteaptă cadouri!„, a încheiat profesoara mesajul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: