Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Cum arăta o artistă de la noi când era mică

O recunoști? Cum arăta o artistă de la noi când era mică

GALERIE FOTO (6) O recunoști_ Cum arăta o artistă de la noi când era mică

O recunoști? În prezent are o carieră de succes și are noroc de un bărbat minunat. Când era mică, nu se aștepta să devină o artistă cunoscută în toată țara. Ruby, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai iubite artiste din România. Tânăra a reușit să se facă apreciată în fața publicului și prin transparența de care a dat dovadă mereu. Cum arăta acesata când era doar o copilă?

O recunoști? Cum arăta o artistă de la noi când era mică

O recunoști? Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar fanii sunt în extaz de fiecare dată când o văd. Ruby, se bucură de un succes formidabil în industria muzicală, iar vocea ei este inconfundabilă. Pe lângă talentul său, artista a reușit să se facă iubită prin umorul și transparența de care a dat dovadă de fiecare dată. De asemenea, bruneta a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut o intervenție estetică, fără să se eschiveze. O recunoști?

Ei bine, Ruby a trecut de-a lungul anilor prin diferite schimbări, dar aceasta nu și-a neglijat niciodată fanii și le-a povestit mereu despre tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a arătat urmăritorilor săi, cât de mult s-a schimbat ea în tot acest timp. Ruby a postat câteva imagini din perioada copilăriei sau adolescenței, iar ce au observat utilizatorii este faptul că vedeta era cochetă încă de pe atunci. „Mereu mi-a plăcut să mă dau în spectacol!”, a spus Ruby în dreptul unei imagini cu ea de când era elevă.

În continuare, Ruby a recunoscut că la acea vreme era fană a trupei Andre. dar și că obișnuia să se urce pe acoperiș, pentru a face o poză reușită. „Eram fană trupa Andre, se vede? Și mă urcam pe acoperiș ca să fac poze :))”, a continuat Ruby. Ana Claudia Grigore, pe numele său real a povestit mereu că a fost mereu o fire băiețoasă, iar când era mică aduna fier vechi și fura fructe de prin copaci. Cu toate că părinții o îmbrăcau cu rochii, în sufletul ei, Ruby era o fire băiețoasă.

Ruby a fost crescută de bunica sa

Vedeta a participat la „Survivor” și la „Asia Express”, demonstrând de fiecare dată că este o femeie puternică. Ruby nu a avut o copilărie ușoară, fiind nevoită să se descurce singură în fața unor greutăți prea mari pentru anii ei. La vârsta de trei ani, părinții artistei au decis să plece în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. Cu toate că aceștia au considerat că este cea mai bună opțiune la acea vreme, Ruby nu a fost niciodată de acord cu asta. Ulterior, părinții acesteia au divorțat, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru vedetă.„Nu mi-a fost uşor cât am fost copil… având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine. Oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi’, a relatat Ruby.În tot acest timp, Ruby a fost crescută de bunica sa, cu care aceasta are o relație specială. Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost mamă și tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini