Redactia.ro
Home » TV » Ce maşină are Ruby? Cât costă bolidul cu care este plimbată de şoferul personal

Ce maşină are Ruby? Cât costă bolidul cu care este plimbată de şoferul personal

GALERIE FOTO (2)

Ruby nu are permis de conducere, dar asta nu înseamnă că nu se poate răsfăța cu un bolid de lux. Cântăreața are și un șofer personal, care îi conduce mașina de 165.000 de euro. Iată ce autoturism deține cântăreața.

Ce mașină are Ruby. Cu ea merge pe străzile din București

Ruby nu are permis de conducere, dar aceasta este o pasionată a mașinilor, după cum arată autoturismul pe care îl deține. Este vorba despre un Aston Martin Volante, care costă nu mai puțin de 165.000 de euro.

Pe numele ei real, Ana Claudia Grigore a stârnit o mulțime de controverse printre fani, după ce a lansat ultima ei piesă. Aceasta apare în rochie de mireasă și a postat mai multe fotografii pe conturile ei de socializare. Totuși, ea a infirmat rapid zvonurile și a dezvăluit că nu are în plan să se căsătorească prea curând.

Masina Ruby
Masina Ruby

Ruby se iubește de mai mult de șapte ani cu Adrian Robert Grigoriţă, chiar cel care a jucat în clipul primei piese a cântăreței, „Stinge lumina”.

Ruby, poveste de dragoste cu Adrian

Mai întâi au fost prieteni, dar lucrurile au trecut la alt nivel Iată cum a început povestea de dragostea dintre cântăreața Ruby și Adrian Robert Grigoriţă:

“Povestea noastră de dragoste a început tumultuos, după câțiva ani în care am fost prieteni. Cred că, la nivel subconștient, a fost dragoste la fiecare revedere, doar că nu i-am dat voie să se dezvolte mult timp.

Ce m-a atras, lăsând la o parte treaba asta că e frumușel și are pătrățele și toate cele, a fost faptul că încă se juca jocurile copilăriei, iar pe mine cu joaca mă dai gata

Cred că defectul nostru comun este că suntem imaturi, dar eu mă bucur de imaturitatea noastră. Nu trebuie să ne grăbim să fim adulți pentru că avem timp de asta o viață întreagă”, a spus Ruby, potrivit viva.ro.

Ruby a avut o copilărie grea. Prin ce a trecut artista

Deși acum are tot ce vrea, în trecut Ruby nu a fost așa norocoasă. Părinții ei au plecat din țară când ea nici nu împlinișe șase ani și a fost crescută de bunica ei. Chiar și acum, părinții ei sunt tot plecați și doar se vizitează, după cum povestește artista. Tot bunica ei îi este alături și acum, de fiecare dată.

„Părinţii mei sunt plecaţi de când aveam 5-6 ani la muncă în altă ţară, în Italia. Am avut o copilărie normală, părinţii mei au plecat tocmai pentru asta, ca mie să nu-mi lipsească nimic, dar a fost ok pentru că a fost mamaia care le-a ţinut locul lor şi de la ea am învăţat foarte multe lucruri. Am avut o copilărie foarte frumoasă. Aş vrea să mai am nu o copilărie, ci trei, acum nu se mai joacă nimeni cu mine. Mami a fost acum două luni la mine, îmi zice mereu să mă duc la ea, dar nu am când. Mereu îmi spune că era bine să cresc lângă ea, dar ăsta a fost drumul meu. Aşa a fost să fie”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: