Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața Ruby va fi mamă? Își șochează fanii: „Da, sunt însărcinată cu…”

Cântăreața Ruby va fi mamă? Își șochează fanii: „Da, sunt însărcinată cu…”

Ruby, insarcinata

Ruby și-a șocat din nou fanii. După ce a îmbrăcată rochia de mireasă și a mers spre altar, artista a mai dat o veste bombă. Fanii au rămas muți de uimire când au auzit-o spunând cu gura ei că este însărcinată.

Ruby și-a șocat fanii atunci când a postat imagini în rochie de mireasă și mergând spre altar. Însă focoasa brunetă poate și mai mult de atât. Fanii au rămas mască atunci când au auzit chiar din gura ei că este însărcinată. Se pregătește să devină mamă

Ruby a declarat că este însărcinată

După pozele în care a apărut în rochie de mireasă, fanii lui Ruby au zis că vedeta lor preferată ar fi făcut pasul cel mare. După ce și-a lăsat urmăritorii în suspans, frumoasa brunetă a mărturisit că este o alarmă falsă. Vedeta a mărturisit că a îmbracat rochia de mireasă doar pentru filmarea unui videoclip.

Acum, Ruby a aruncat o altă veste bombă. Cântăreața le-a spune fanilor că este însărcinată, în direct, la TV. Ruby a fost foarte serioasă când a făcut anunțul, răspunsul fiind unul de-a dreptul șocant pentru orice persoană care o urmărea în acele clipe pe micile ecrane.

„Da, asta era vestea pe care voiam să ți-o dau. Da, sunt însărcinată cu foame”, a declarat Ruby cuvânt cu cuvânt.

Tot misterul a fost spulberat după câteva secunde de șoc total, după o asemenea declarație. La scurt timp, bruneta a izbucnit în râs.

„Da, sunt însărcinată cu foame”, a continuat Ruby.

Este lucru bine știut de fanii cântăreței că ea este o fire extrem de glumeață, iar subiecte serioase devin sursă de amuzament.

Însă nu este prima dată când Ruby face marele anunț. Cu aproape un an în urmă, focoasa vedetă se afla în oraș cu mai mulți prieteni artiști. Într-un story făcut în timp ce mânca pe săturate, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor ei că este gravidă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: