Redactia.ro
Home » Monden » S-a căsătorit în secret? Primele fotografii cu Ruby în rochia de mireasă

S-a căsătorit în secret? Primele fotografii cu Ruby în rochia de mireasă

GALERIE FOTO (4) Ruby s-a căsătorit în secret_

Ruby și-a șocat fanii cu ultima postare de pe Instagram. Cântăreața pare că s-a căsătorit cu iubitul său Robert. Artista apare îmbrăcată în mireasă, având un buchet de flori în mână, iar pe poza scria mare „DA”.La scurt timp, au apărut și comentariile din partea apropiaților și din partea fanilor artistei.

S-a căsătorit în secret? Primele fotografii cu Ruby în rochia de mireasă

Ruby este de acum femeie măritată! Vedeta a postat în urmă cu câteva minute o imagine absolut superbă. Artista apare îmbrăcată în rochie de mireasă, având un buchet de flori în mână și pășind emoționată către viitorul ei soț, Robert. Ruby a ținut să-și anunțe fanii că a spus ”Da”. La scurt timp, au apărut și felicitările din partea apropiațior și din partea fanilor. Tipic artistei, videoclipul posibil să fi creat și hohote de răs, deoarece în filmare apare o pisică, care pășește mândră în spatele artistei.

Casă de piatră!Sau mai bine casă de diamant„, „Felicitări doamna Ruby și casă de piatră și să fiți sănătoși amândoi„, au fost doar unele dintre comentarii. De asemenea, printre vedetele care au fost bucuroase pentru vedetă, s-a numărat Daniela Crudu, Majda Aboulomosha și Dan Niculescu.

Cu toate astea, fanii vedetei sunt derutați, deoarece într-un Instastory, mirele nu este Robert. Momentan,bruneta nu a infirmat dar nici nu a confirmat dacă s-a căsătorit sau nu cu iubitul său.

Ruby in rochie de mireasa

Ruby, despre căsătorie

Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore trăiește o poveste de dragoste alături de șapte ani cu Robert. Adrian Robert i-a cucerit inima artistei în timpul videoclipului piesei Stinge lumina. După filmări, cei doi s-au apropiat și au devenit iubiți. Tânărul practică mai multe sporturi, participând la mai multe emisiuni de supraviețuire.

Cei doi îndrăgostiți au participat la Asia Express, unde au mers până în finală, fiind învinși de CRBL și Oase. Întrebați când vor face marele pas, Ruby a spus că în momentul în care va considera că va fi momentul potrivit. „Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă, și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte.”,a spus Ruby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: