Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Ruby și cum s-a lansat în muzică. Iată cu ce se ocupa înainte

Cine este, de fapt, Ruby și cum s-a lansat în muzică. Iată cu ce se ocupa înainte

Cine este, de fapt, Ruby și cum s-a lansat în muzică. Iată cu ce se ocupa înainte

Ruby este acum una dintre cele mai de succes artiste din România, însă puțini își amintesc cum s-a lansat ea în muzică. Și mai puțini știu cu ce se ocupa ea înainte să fie cântăreață și cum reușea să-și câștige banii. Iată, așadar, cum a ajuns Ruby una dintre cele mai solicitate artiste din România.

Cu ce se ocupa înainte Ruby

Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, nu avea deloc tangențe cu muzica acum câțiva ani. În urmă cu mai bine de zece ani, Ruby era, de fapt, jurnalistă la o revistă de adolescenți și avea o relație amoroasă cu redactorul-șef al acelei publicații.

Acesta din urmă a fost și cel care i-a dat un imbold pentru a renunța la jurnalism și a se apuca de o profesie care i se potrivea mai bine – cea de stilist. Da, Ruby a fost mai întâi stilistul multor vedete. Aceasta se ocupa, într-o vreme, de ținutele pe care le purtau vedetele și domnișoarele la o emisiune de stil. Ulterior, a ajuns să o îmbrace pe Inna.

Ruby, stilistă de vedete înainte de a fi cântăreață

Da, înainte de a fi cântăreață și a avea succes pe plan muzical, Ruby s-a ocupat de ținutele multor vedete. Așa a ajuns să meargă la petreceri cu vedete și să se împrietenească cu Neylini, interpreta hit-ului „Muelina”. „Multe soliste cunoscute la vremea aceea au colaborat cu ea, insa intre timp au intrat in anonimat. Una dintre cele pe care le-a ajutat cu sfaturi a fost si Inna, cu care s-a imprietenit si multa vreme cele doua au iesit impreuna in oras. Inna nu era cunoscuta pe atunci, dar avea potential. Era la inceput si, la scurt timp dupa ce a inceput sa lucreze cu Ruby, a dat lovitura”, a povestit, pentru Click!, o sursa din apropierea lui Ruby.

De aici și până la a-și dori să fie chiar ea cântăreață a fost doar un pas. „Acela a fost momentul cand si-a zis ca poate fi si ea vedeta, ca poate canta, ca doar a facut un liceu cu profil muzical si poate deveni o cantareata profesionista”, a povestit aceeasi sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini