Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă

Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă

GALERIE FOTO (6) Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă

Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă. Ruby speră că va câștiga bătălia supraviețuirii în Republica Dominicană.

Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă

Cântăreața Ruby, este întotdeauna o apariție încântătoare și plină de culoare, atât prin look-ul său, cât și prin atitudinea sa.

Pe numele real Ana Claudia Grigore, cântăreața va pleca în Republica Dominicană pentru a intra în lupta supraviețuirii la Survivor România 2020, aceasta având experiență în reality show-urile de genul. Ruby a participat la reality show-urile ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’, cât și la ‘Asia Express’.

Ruby a lansat numeroare piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Toată faima ei a început în anul 2010 când a lansat primul ei disc „Touch Me’, de care s-a bucurat de un succes imens nu numai în România, ci și în străinătate.

Au urmat piese precum ‘Miracle of Love’, „Stinge lumina’, „Băiat de bani gata’, „De la distanță’, „Condimente’, „Tata’, „Rochia mea’, lista pieselor fiind una impresionantă, iar Ruby devenind una dintre cele mai valoroase și prolifice artiste din România.

Ruby se desparte de iubitul cu care este împreună de șapte ani

De asemenea, Ruby le-a arătat fanilor că este o fire puternică și ambițioasă, și a precizat că la Survivor România își va da toată silința să câștige această competiție.

‘Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această încercare’, spune Ruby.

Deși o așteaptă o perioadă de pomină, Ruby îl lasă acasă pe iubitul ei, Adrian Robert, cu care are o relație de șapte ani, și de asemenea, pe bunica ei, care a crescut-o de când vedeta era foarte mică. Dar aceasta promite că va lupta din răsputeri să câștige concursul.

Citeste si:Informații noi în cazul Caracal. Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: