Redactia.ro
Home » Știri » Informații noi în cazul Caracal. Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor

Informații noi în cazul Caracal. Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor

Informații noi în cazul Caracal. Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor

Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor.  Vineri, principalul suspect în disparițiile celor doua fete din Caracal va ajunge în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Magistrații se vor pronunța în ceea ce privește măsura arestării.

Informații noi în cazul Caracal. Dincă va ajunge vineri în fața judecătorilor

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Dincă a precizat pentru Antena3, că nu crede că schimbarea declarațiilor suspectului în vârstă de 66 de ani a fost făcută din răzbunare.

Declarația lui în această fază nu are rol determinant în această cameră preliminară. Se va examina legalitatea administrării probelor și alte aspecte care țin de camera preliminară. Schimbarea declarației domnului Dincă vizează practic fondul cauzei, a declarat avocatul Lasonschi. 

De asemenea, avocatul a declarat că nu el va fi avocatul suspectului, ci o să aibă un avocat din oficiu.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în cazul Caracal, pentru săvârșirea a opt infracțiuni

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni, anunță DIICOT. El este acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 16 ani și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

La începutul anchetei, Gheorghe Dincă ar fi susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019. El a povestit anchetatorilor cum i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019. Despre ea a zis că ar fi aruncat restul corpului la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Apoi, el şi-a schimbat declaraţia. A povestit că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Expertiza ADN efectuate de INML a spus că fragmentele osoase găsite în butoiul metalic de la casa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu. Analiza are o probabilitate de 99,93%.

Citeste si:Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: