Redactia.ro
Home » Știri » Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris

Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris

Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris

Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris. Cum a ajuns copilul acolo. Autoritățile din Cote d’Ivoire au transmis că vor demola un cartier popular învecinat cu aeroportul din Abidjan, după un copil în vârstă de 8 ani a fost găsit mort în trenul de aterizare al unui avion.

Rezultatele morții copilului găsit mort într-un tren de aterizare al unui avion din Paris

Laurent Barthélémy Ani Guibahi, un copil în vârstă d e8 ani a fost găsit mort într-un tren al unui avion din Paris. Moartea acestuia a provocat emoție în toată Franța, dar unii s-au arătat îngrijorați și de măsurile de securitate în jurul aeroportului. Reamintim faptul că Franța este o țară sub amenințare jihadistă și care a fost afectată de un atentat în martie 2016, soldat cu 19 morți, în stațiunea Bassam, situată nu departe de aeroportul Roissy din Paris.

Conform primelor elemente ale anchetei, băiatul de 14 ani a escaladat zidul aeroportului din Abidjan, apoi s-a agăţat de roţile avionului chiar înainte de decolarea acestuia cu destinaţia Paris.

Rezultatele anchetei în cazul copilului găsit mort

Potrivit Digi24, intr-o conferință de presă, directorul autorității aviației civile din Cote d’Ivoire, Sinaly Sinué a transmis că se vor lua măsuri pentru a se evita un nou incident de acest fel. De asemenea, acesta a precizat că va fi creat un perimetru de securitate, o bandă de 200 metri în jurul aeroportului.

Nu este normal ca de zidul aeroportului să se sprijine locuinţe‘, a subliniat el.

În cartierul Adjouffu, trăiesc mii de persoane, este situat pe terenuri aparținând statului și adăpostește numeroase locuri, magazine, școli și chiar un colegiu.

Din motive umanitare (…) deşi familiile s-au instalat ilegal (…) guvernul a decis să le dea timp’, urmând ca expulzările să aibă loc în mai multe faze, a declarat  director de cabinet în Ministerul Transporturilor.

Zonele situate în cei 150 de metri rămaşi vor fi demolate în 45 de zile, la începutul lui martie.

Autorităţile nu au indicat numărul de persoane care vor fi expulzate, dar au menţionat că se află în studiu amplasamente pentru relocarea lor.

Citeste si:Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Familia a luat decizia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: