Redactia.ro
Home » Breaking News » Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Familia a luat decizia

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Familia a luat decizia

Dorința regretatei jurnaliste a fost să fie incinerată. Prietenii și cei din familie au ales să-i respecte ultima dorință, astfel încât astăzi trupul ei neînsuflețit a fi incinerat la Crematoriul din Vitan Bârzești. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu după. Ei bine, familia a decis asta în urmă cu câteva momente!

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu?

Potrivit unor informații deținute de B1.ro, cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă în cavoul familiei din Cimitirul Bellu. Aceasta a fost decizia familiei, care și-au dorit ca jurnalista să-și aibă somnul de veci în orașul în care a trăit în ultimii 20 de ani. Și nu în Oradea, așa cum s-a zvonit prima oară, acesta fiind orașul din care provine jurnalista.

Așadar, azi, după orele prânzului va avea loc o slujbă, fiind urmată de depunerea cenușei în cavoul respectiv. Cei care au cunoscut-o pe Cristina Țopescu, fani, dar și cei din familie vor asista la tot procesul.

Legiștii au stabilit cauza morții

Legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct. Este prima concluzie a medicilor după necropsia inimii. Întreaga procedură a fost filmată de polițiști.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatul testului toxicologic după ce în stomacul Cristinei Ţopescu s-au găsit mai multe medicamente.

„Azi, timp de două ore, au făcut necropsia, iar inima era mai grasă decât în mod normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul. În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei”, a afirmat jurnalistul Cristian Burcioiu, pentru Libertatea.ro.

Citește și Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: