Redactia.ro
Home » CLICK » Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu

Vecina a făcut precizări halucinante despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare în interiorul reședinței din Otopeni. Femeia a fost cea care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

Modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

Diana Maria este vecina care a sunat la 112, alertând poliția de cele întâmplate la casa Cristinei Țopescu. Femeia a postat, zilele trecute, pe Facebook o declarația dezarmantă despre modul în care a găsit-o pe Cristina. Ea a mărturisit că a mers la casa jurnalistei și că s-a uitat pe geam.

Așa a văzut că doi dintre câinii îngrijiți de vedeta TV erau decedați și a presupus că e ceva în neregulă. „Aveam o presimțire că lucrurile nu sunt în ordine. De aceea, la un moment dat, m-am decis să mă duc acasă la ea. Am intrat în curte și m-am urcat pe un scaun pentru a putea să mă uit pe geam. Inițial, am văzut unul dintre câini mort, apoi altul, și atunci am realizat că se întâmplase o nenorocire și am sunat la 112”, avea să povestească, pe Facebook, vecina vedetei Diana Maria.

Declarația dezarmantă a vecinei

Cotropită de durere, Diana Maria povestește că a găsit-o pe Cristina Țopescu parcă dormind ca un bebeluș. „Am ultima imagine în minte. Dormea ca un bebeluș când am văzut-o în casă. Era un om puternic. Ce să vă spun, Cris a fost un înger al cățeilor, iar cățeii au fost îngerii ei. Să vă gândiți la ea…. să vă gândiți la ea ca la un om chinuit, fiindcă a avut o viață în meandre. Dar a avut și multe momente de fericire. A făcut ceva frumos, dacă nu pentru ea, atunci pentru alții. Să îi păstrați o memorie frumoasă, fiind a fost o persoană deosebită. O să îmi fie dor de ea”, a mărturisit Diana pe înregistrare.

Citește și Cine e tânărul care s-a prezentat la capelă pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: