Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul care s-a prezentat la capelă pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu

Cine e tânărul care s-a prezentat la capelă pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu

cine e tânărul care s-a prezentat la capela

De ieri, de când trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost adus la capelă, zeci de apropiați și cunoscuți s-au perindat pentru a-i aduce un ultim omagiu. Printre aceștia s-a numărat și un tânăr misterios, care părea cu adevărat zdruncinat de pierderea jurnalistei. Cine e tânărul respectiv?

Cine e tânărul misterios de la Capela Cimitirului Bellu?

Zeci de apropiați și cunoscuți au venit ieri să depună coroane și să-și prezinte un ultim omagiu. Dintre acesta s-a distins un tânăr care a venit cu fotografia jurnalistei și zeci de lumânări. Acesta a îngenunchiat în fața capelei și a făcut din lumânări o inimă.

Cu lacrimi în ochi, acesta a spus o rugăciune pentru sufletul adormitei și apoi a rămas în tăcere preț de câteva minute. Mulți s-au întrebat cine este tânărul și ce legătură avea cu regretata Cristina Țopescu.

Cezar: „Pentru mine era deosebită”

Tânărul le-a mărturisit celor de la Wowbiz că a avut ocazia de a o cunoaște pe Cristina Țopescu și că, pentru el, era o persoană specială. ”Nu puteam să nu vin aici, să îi aduc omagiile mele, să nu îi fac acea inimă de lumânări și să nu mă rog pentru ea. Chiar am iubit-o pe Cristina Țopescu. Am fost și la alți artiști, dar Cristina Țopescu a fost un om cu totul și cu totul special pentru mine, era deosebită”, a spus Cezar.

 

Amintim că astăzi trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi incinerat la Crematoriul din Vitan Bârzești. Prietenii apropiați ai jurnalistei au mărturisit că aceasta a fost dorința jurnalistei și că vor s-o respecte. Asta deși, inițial, mama jurnalistei s-a opus acestei inițiative, motivând că nu și-a auzit fiica exprimând o astfel de dorință.

Citește și Legiștii au stabilit cauza morții Cristinei Țopescu. Ce spune raportul medicilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini