Redactia.ro
Home » Știri » Legiștii au stabilit cauza morții Cristinei Țopescu. Ce spune raportul medicilor

Legiștii au stabilit cauza morții Cristinei Țopescu. Ce spune raportul medicilor

cristina țopescu

Legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct. Este prima concluzie a medicilor după necropsia inimii. Întreaga procedură a fost filmată de polițiști.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatul testului toxicologic după ce în stomacul Cristinei Ţopescu s-au găsit mai multe medicamente.

„Azi, timp de două ore, au făcut necropsia, iar inima era mai grasă decât în mod normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul. În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei”, a afirmat jurnalistul Cristian Burcioiu, pentru Libertatea.ro.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Bellu. Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Klaus Iohannis, gest impresionant în memoria jurnalistei Cristina Țopescu

Printre primii sosiți să-și ia la revedere de la jurnalistă se numără colegii de breaslă, dar și familia acesteia. Mama sa, Rodica Țopescu, este nedezlipită de la căpătâiul ei, precum cu frații și cumnatele sale.

A fost emis certificatul de deces

Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, certificatul de deces a fost deja emis și a fost ridicat de rudele apropiate ale Cristinei Țopescu. Un detaliu interesant a ieșit la iveală. Și anume, numele complet al jurnalistei. Potrivit respectivului act, numele complet al jurnalistei era Mariana Rodica Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni. Anunțul a fost făcut duminică seară, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa sa. Era de nerecunoscut, după cum au declarat medicii de pe ambulanță. Cadavrul intrase în putrefacție. De aceea cauza decesului nu a putut fi stabilită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: