Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, gest impresionant în memoria jurnalistei Cristina Țopescu

Klaus Iohannis, gest impresionant în memoria jurnalistei Cristina Țopescu

GALERIE FOTO (3) cristina țopescu

Președintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o coroană de flori la sicriul Cristinei Țopescu, depus la capela cimitirului Bellu.

Consilierul prezidențial Sergiu Nistor a fost cel care a prezentat omagii din partea Administrației Prezidențiale și a transmis condoleanțe mamei Cristinei Țopescu.

Mesajul transmis de președinte pe coroana adusă vedetei

Klaus Iohannis a trimis o coroană imensă din garoafe roșii, pe care a pus drapelul României, dar și un mesaj pentru Cristina Țopescu. „Odihnească-se în pace. Președintele României, Klaus Werner Iohannis”, este mesajul scris de șeful statului, pe drapelul de pe coroană.

foto: cancan.ro

La Cimitirul Bellu din Capitală a ajuns și o coroană imensă din flori albe, trimisă de Familia Regală a României. Aceasta avea atașat și drapelul țării.

foto: cancan.ro

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri, la ora 14,00, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu).

Trupul ei va fi incinerat joi

Cristina Țopescu va fi incinerată conform propriei dorinţe joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Gestul a stârnit însă mari controverse.

Jurnalista și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă tatăl ei, legendarul comentator sportive Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, susţin surse din anturajul jurnalistei pentru Cancan.

Mai mult, mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit inițial deciziei de incinerare. Dar, după discuțiile cu ceilalți membri ai familiei, care au susținut această hotărâre, mama fostei prezentatoare TV se pare că nu a mai avut încotro și a trebuit să accepte faptul că trupul fiicei se va transforma în cenușă.

Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. De la ce a pornit totul

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni. Anunțul a fost făcut duminică seară, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa sa. Era de nerecunoscut, după cum au declarat medicii de pe ambulanță. Cadavrul intrase în putrefacție. De aceea cauza decesului nu a putut fi stabilită.

Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul jurnalistei s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: