Redactia.ro
Home » Monden » Ruby i-a sucit mințile celebrului fotbalist David Luiz. Cum s-au cunoscut și cum îi raspunde cântăreață super starului de la Arsenal

Ruby i-a sucit mințile celebrului fotbalist David Luiz. Cum s-au cunoscut și cum îi raspunde cântăreață super starului de la Arsenal

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața Ruby întoarce capetele și vedetelor din străinătate. Astfel că, aceasta se laudă cu unul dintre cei ai atrăgători forbalisti de renume din lume, David Luiz, cu aproximativ 20 milioan de urmăritori pe Instagram.

Frumoasa Ruby (Ana Claudia Grigore) a declarant de curând că este urmărită de David Luiz, starul echipei de fotbal Arsenal din Anglia. Vedeta se bucură că este apreciată de unul dintre cei mai frumoși fotbalisti din lume, brazilianul David Luiz, chiar pe Instagram, astfel că, nu a întârziat să își exprime fericirea, tot pe aceeași platforma. „Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz! S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală. Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, «Unde», după ce o lansez, să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui. Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”, a mărturisit cântăreața pentru ZuTV.

 

De unde știe David Luiz de Ruby

Se spune că lumea este mică, iar un exemplu concret este chiar întâmplarea frumoasă de care se bucură artista Ruby. Aceasta a mărturisit că este urmărită pe Instagram de fotbalistul David Luiz care activeza în momentul de față la echipa Asenal din prima ligă engleză. Tot la aceasta echipă a ajuns și catalin Carjan, pustiul de numai 17 ani, care a fost de curând inclus în “generația de aur academiei Arsenal” și care are toate șansele să activeze chiar la prima echipă. Tânărul a postat o fotografie în care apare alaturi de David Luiz, cu mesajul “ Iți mulțumesc pentru sfaturi”, urmat firesc de mulțumirile sincere ale lui David Luiz “ Intotdeanuna împreună, frate!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: