Redactia.ro
Home » Monden » Ruby, apariție îngrijorătoare pe scările spitalului. Cântăreața, văzută cu perfuzia în mână! Ce i s-a întâmplat

Ruby, apariție îngrijorătoare pe scările spitalului. Cântăreața, văzută cu perfuzia în mână! Ce i s-a întâmplat

GALERIE FOTO (3) ruby la spital

Complet nemachiată, dar cu zâmbetul pe buze, așa cum își obișnuiește vedeta fanii, Ruby a fost surprinsă astăzi făcând o vizită la spital. Problemele din cauza căreia Rubina a ajuns la spital sunt provocate chiar de ea, după cum povestește. Ruby a surprins pe toată lumea cu imaginile de la spital.

Cum a apărut artista la ieșirea din spital

Astăzi Ruby a fost externată din spital, iar fanii au fost șocați în ce ipostaze a apărut. Excentrică după cum ne-a obișnuit, cântăreața nu a făcut excepție nici când s-a externat din spital. Dacă prima data a șocat pe toată lumea cu imaginile din scaunul cu rotile. La externare, Ruby s-a pozat cu perfuziile în mână.

”Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, a zis Ruby.

Artista a stat câteva ore internată pentru că a suferit o nouă operație la sâni. A fost nevoită să se opereze din nou pentru că a respectat toți pașii din recuperare.

„Gata, prietenii mei, mă duc acasă. V-am zis că sunt bine, bine rău. Nu plec cu mâna goală, uitați ce iau cu mine. Uitați că sunt bine rău.”, le-a precizat vedeta fanilor săi, în timp ce le arăta perfuziile.

Ce gest a adus-o pe Ruby la spital

Ruby este o fire active și nu se dă în spate de la nicio activitate fizică. Complicațiile vedetei au apărut după ce s-a apucat de spart lemne . Din aceste motiva fost nevoită să îi facă, iar o vizită mediului. Din cauza efortului mare a început să rețină apă. Doctorul la care s-a operat i-a scos lichidul și a externat-o după câteva ore. Vedeta este la al doilea incident de acest fel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: